Koliko ste LOŠI u krevetu: STOMAK će otkriti tu tajnu!

 
  • 4

Ako vas brine da li ćete zauvek u spavaćoj sobi ostati pastuv ili će vaš "vršnjak" s vremenom početi da otkazuje, uzmite santimetar u ruke i izmerite obim struka. Stomak najbolje otkriva kakav je i kakav će biti neki muškarac u krevetu

Muškarci, ako vam je obim struka širi od 100 santimetara, pod hitno se bacite na dijetu. Gojaznost ne samo da je opasna po zdravlje, već podiže rizik od problema sa potencijom.

PENIS otkriva koliko ćete dugo živeti. Proverite da niste u SMRTNOJ OPASNOSTI!

Evo kako da vaš PENIS uvek bude spreman za akciju!

Kako tvrde naučnici američkog Medicinskog ventra “Weill Cornell”, oni su pregledali preko 400 gojaznih muškaraca i zaključili da tri četvrtine njih pati od erektilne disfunkcije, naspram trećine muškaraca s normalnim indeksom telesne težine.

Takođe, gojaznost povećava i rizik od problema s mokrenjem. Pa tako. čak 44 odsto debeljuca mora dva puta tokom noći da ustane kako bi otišlo u toalet, dok to isto čini svega 16 odsto mršavijih muškaraca.

- Ovo otkriće pokazuje da gojaznost ne ugrožava samo zdravlje, već i kvalitet života, upropašćavajući seksualni život sve mlađih muškaraca. A sve ovo moglo bi se rešiti skidanjem kilaže - rekao je autor studije, doktor Stiven Kaplan, prenosi 24 sata.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

EVO ŠTA KAŽE STATISTIKA:

Među muškarcima čiji je struk uži od 91 cm, tek dvadesetak odsto ima neki oblik erektilne disfunkcije, a 11 odsto ima problema s ejakulacijom.


Kod muškaraca čiji je struk širi od 91 cm 50 odsto ima problema s erektilnom disfunkcijom, a 40 odsto s ejakulacijom.

Kod muškaraca s urinarnim problemima i strukom širim od 100 cm, njih 74,5 odsto ima problema sa erektilnom disfunkcijom, a 65 odsto s ejakulacijom.

(Telegraf.rs)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ti

    21. januar 2016 | 14:26

    shvAtite penis pokrece mozak ako tu padne nedize ga ni nebo a sto se tice tehnike stices vremenom stomak ne smeta penisu vec penis stomaku razumece ko shvati sta sa ovim zelim rec da vam ne umre rano penis morate birat osobe koje zrace one mu nedaju da se gasi rano mada ima rok svoj najveca opasnost za penis je upotreba sredstava za nagon tu on gubi prirodnu volju i postaje zavisnik neprijatelja moras shvatiti

  • momazver

    22. januar 2016 | 08:10

    *Ako ne znaš šta ti je, pogledaj gde ti je. Ako ga ne vidiš- to ti je!* -Duško Radović

  • sećam se

    21. januar 2016 | 15:16

    Da vam kaže ovaj čika: Kitić ako je u pravim rukama i u 100 god.čuda mož da pravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA