Odstranila je dojke i mislila da nikada više neće obući bikini, ali kada vidite kako sada izgleda, pašćete na zadnjicu. BUKVALNO! (FOTO)

 
  • 1

Bojala se da nakon operacije neće moći da nosi kupaći i da joj telo neće izgledati lepo

Nakon što je početkom godine objavila da će napraviti oproštajnu žurku za svoje dojke, Kler Hermet (28) je postala poznata širom sveta.

Saznala je da je trudna, pa da ima rak, a onda su joj odstranili dojku: Ove fotografije pokazuju zašto je sve VREDELO! (FOTO)

Bojala se da nakon operacije neće moći da nosi kupaći i da joj telo neće izgledati lepo, ali danas je motivacija za sve žene koje boluju od raka ili su na bilo koji način nesurne u svoj izgled.

Lekari su joj otkrili da nosi gen BRCA1 koji povećava rizik od dobijanja raka dojke, pa je 20. januara imala dupu masektomiju. Kler je hrabro odlučila i krenula stopama Anđeline Džoli, odstranivši obe dojke.

Ali pre toga je napravila veliku oproštajnu žurku za svoje grudi, a ceo svet joj se divio na hrabrosti.

Live right now on Radio 1 BBC.co.uk/radio1 #Byebyeboobs my documentary #PeaceAndLove

A photo posted by missclairahermet (@missclairahermet) on

Posle masektomije podvrgla se i rekonstruktivnoj operaciji, i bila je veoma nesigurna. S obzirom da se kao tinejdžerka borila sa poremećajem u ishrani, nije znala kako će njeno telo reagovati na ovakvu promenu.

- Pre operacije nisam znala kako će telo da mi izgleda. Pitala sam se da li ću ikada više nositi bikini, kako ću izgledati gola i da li ću moći da nađem dečka. Hirurg mi je rekao da ovo nije ugradnja silikona i da ne bi trebalo da "očekujem čuda". Rekao mi je da ću, ako imam niska očekivanja, biti zadovoljna rezultatima što me nikako nije utešilo - priča Kim.


Međutim, posle operacije je shvatila da joj je telo divno. Sad napokon može da uživa u životu, a da ne razmišlja o tome da li će dobiti rak dojke. Počela je i zdravo da se hrani i da ide u teretanu.

Vremenom postala je samouverenija, a danas izgleda fenomenalno u kupaćem kostimu.

Ibiza Daze. Truly grateful. Life is good. This is living. @colorsuper @quayaustralia #FitStateOfMind

A photo posted by missclairahermet (@missclairahermet) on

- Čak sam jednom imala hrabrosti i da se sunčam u toplesu - rekla je presrećna Kim.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: dalymail.co.uk)

Video: Nastavljena sednica Skupštine Srbije, na dnevnom redu rebalans budžeta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA