Celog života ste pogrešno oblačili brushalter! Pogledajte kako treba (VIDEO)

 
  • 1

Da li ste i vi među 60 odsto žena koje oblače brushalter na pogrešan način? Pogledajte snimak i saznajte zašto se to ne radi tako

Veoma je jednostavno obući brushalter, namestite ga na poziciju, zakopčate i obučete majicu. Međutim, prema poslednjem istraživanju, većina žena, ipak, pogrešno oblači ovaj deo donjeg veša.

I dok većini žena predstavlja pravu muku da pronađu odgovarajući donji veš, a prema podacima čak 85 odsto žena nosi pogrešan model koji ne odgovara njihovoj građi tela, čini se da većina ima problema i s kopčanjem grudnjaka. Naime, prema poslednjem istraživanju sprovedenom na uzorku žena različitih godina, više od polovine njih grudnjak oblači na pogrešan način, odnosno kopča ga napred pa ga zatim okreće, stavlja naramenice i namešta ga.

Pravi način oblačenja grudnjaka bio bi onaj kada stavite naramenice, namestite ga na poziciju te ga potom kopčate na leđima uzdajući se u osećaj i praksu, a to čini svega 40 odsto žena.

Obrnutim, odnosno pogrešnim oblačenjem grudnjaka, materijal se gotovo dvostruko više rasteže zbog čega dolazi do pucanja gumica unutar tkanine koja grudnjak čini elastičnim i postojanim, što skraćuje životni vek donjeg veša. Isto tako, okretanjem grudnjaka i grebanjem po koži on se brže prlja, a čestim pranjem materijala korpica menja oblik.

Zelite misljenje strucnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČIČA

    27. avgust 2015 | 20:20

    Aman,ne nosite ga,muški to ne vole,bolje da odmah masiraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA