ISPOVEST STUDENTKINJE: Prodajem svoje telo da bih završila fakultet!

 
  • 8

Ova mlada devojka rešila je da joj prostitucija bude usputni posao koji će joj omogućiti da samu sebe finansira dok ne završi studije psihologije

Australijanka Imogen (22), koja za život zarađuje prostitucijom, na portalu Reddit je odgovarala na pitanja korisnika te veb stranice, kojima je otkrila da dolazi iz porodice srednjeg sloja, da je udata i da je sopstveno telo počela da "prodaje" čim je napunila 18 godina.

- Ovim poslom sam počela da se bavim iz materijalnih razloga, tačnije da bih zaradila za pristojan život. Čim sam dobila prvi posao, odmah sam radila sve i, mada je to bio najobičniji seks, bilo mi je grozno. Naročito kada sam, posle prvog klijenta, na putu kući samoj sebi rekla: "Hej, pa ti si prostitutka". Radila sam dve godine nakon punoletstva pa sam dve godine pauzirala, ali onda sam odlučila da se dalje školujem i trebao mi je novac. Kada sam primljena na visoke studije za psihologiju, "vratila" sam se na tržište - napisala je Imogen na forumu Reddit-a, na šta su usledila brojna pitanja radoznalih čitalaca.

- Nije to baš onako kako se ljudima čini. Sve je čisto i profesionalno. Nekada sam svake večeri bila nervozna u bordelu, hvatala me mučnina pre nego što izađem pred klijenta, ali danas više nemam taj osećaj.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Svaka od nas ima svoj razlog zašto se bavi ovim poslom, ali većinom su to pristojne devojke koje su "zaglibile" u kreditima, moraju da prehrane porodicu ili žele da studiraju ili da putuju a nemaju finansijske mogućnosti za to - objašnjava Imogen koja naglašava da je niko nikada nije prisiljavao na prostituciju već da je njen posao u potpunosti njen izbor.

Međutim, mnogi korisnici Reddit-a ostali su zatečeni kada je u svojoj ispovesti rekla da živi u srećnom braku.

- Mom mužu ne smeta to čime se ja bavim jer ume da razdvoji posao od porodice. Ponekad ga uhvati ljubomora, ali onda sednem i razgovaram sa njim. Nije to kao da žena ide negde u provod samo radi provoda, ja tamo samo zarađujem novac. Kažem mu da mi se muškarci s kojima spavam nimalo ne sviđaju, kao i da seks s njima nije nikakav užitak. Štaviše, često mu s posla šaljem SMS poruke jer želim da mu pokažem koliko mislim na njega - navodi Imogen.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Imogen je svog supruga upoznala pre pet godina, a venčali su se pre dve. Vršnjaci su i oboje imaju plavu kosu i plave oči, a ona tvrdi da je on baš tip muškarca kakav joj se dopada te da joj imponuje to što je fizički veoma atraktivan.

- Moj muž Čad je muškarac mojih snova i svestan je toga. On me ne kontroliše, ne prilazi bordelu u kojem radim i nema baš nikakvog dodira s mojim klijentima. Ali, isto tako zna da bih istog momenta prestala da radim kao prostitutka, ako bi on to zatražio od mene - tvrdi ona.

Prema njenim rečima, nemaju sve devojke takvu sreću s partnerima, naprotiv.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Mislim da mnoge nađu dečka koji im se istinski dopada i koga vole, ali zbog straha od osude ne priznaju čime se bave. Zato često koleginicama izlazim u susret po pitanju menjanja smene jer većina njih želi da radi samo dnevne smene, a sve kako bi priklrile pravu istinu o svom poslu.

Imogen kaže da je njena lična bezbednost, kao i bezbednost svih ostalih zapolsenih devojaka, maksimalna jer su alkohol i droga zabranjeni, upotreba kondoma je obavezna, a sve radnice bordela imaju plaćen lekarski pregled na seksualno prenosive bolesti na svaka tri meseca.

Imogen planira da prestane da se bavi prostitucijom onog momenta kada joj to finansijska situacija dozvoli.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Svesna sam da trenutno na nekom normalnom radnom mestu ne bih mogla da zaradim 500-1000 dolara za noć. A i da budem iskrena, ja nisam tip osobe koja bi mogla da rinta pet dana nedeljno i da ima tek toliko da plati stan i prehrani se. Zato nastojim da radim samo jednu do dve noći nedeljno i, ako za to vreme zaradim hiljadu dolara, to mi je suma za tu nedelju - kaže.

Smena joj traje osam sati, a sat seksa se naplaćuje 300 dolara. Od toga, njoj ide 200 za svaki odrađeni sat, a devojke imaju pravo i da zadrže ceo iznos bakšiša. Ljubljenje ili druge dodatne usluge koštaju po 50 dolara svaka.

(Telegraf.rs / Jutarnji)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    17. avgust 2015 | 21:51

    Poznajem puno njih koi studiraju i rade i od rada sebi placaju studije ali konobarisu raznose novine beru maline...a ti nadje prostituciju..

  • Alicia

    19. avgust 2015 | 00:52

    Nisi tip osobe koja moze posteno i moralno da zaradi, zato se i prostituises...A decko je tek bolid...mora da mu je toliko stalo do para kad bi devojku pustio da se prostituise

  • &

    18. avgust 2015 | 16:36

    Ko kaze da zanati izumiru,ovo je najstariji,a veoma atraktivan,lakse je ...nego raditi u butiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA