Nećete se UDATI dok ne budete imali posla s ovih 7 tipova FRAJERA!

 
  • 3

Teško je baš iz prve naći muškarca koji vam u potpunosti odgovara. Uostalom, niko nije rekao da je do sreće utrt jednostavan put

Pre nego što upoznate svog Gospodina Savršenog, vrlo je verovatno da ćete nailaziti na određene tipove sa kojima ćete ulaziti u veze, ali koji će samo kratkoročno uspeti da "zavaraju" vaše srce.

Evo na kakve ćete sve frajere nabasati pre onog koji će biti "za ceo život".

Nesiguran u sebe

Onaj koji misli da nije dovoljno dobar kao vaš bivši za kojim vi i dalje patite, pa stalno traži potvrdu da to nije tako i očekuje da se vi debelo potrudite da ga razuverite.

Ljubomoran

Čak i kad nema razloga za to, on ljubomoriše i pravi vam probleme. U svakom trenutku želi da zna gde ste i s kim ste, ne želi da izlazite same s drugaricama, uvek pita ko vam to šalje poruke, a ako mu brzo ne odgovorite, to je povod za veliku svađu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nezreli narcis

Kako drugačije imenovati onoga koji je sam sebi centar sveta, dok ste mu vi samo razbibriga i osoba za malo zabave do prve sledeće bolje ribe? Njemu nije stalo do vas, ali se trudi tek onoliko koliko je dovoljno da ostanete s njim, jer je njegovom egu neprihvatljivo da bude sam.

Emotivac

Žene sanjaju o momcima koji pokazuju svoje emocije, ali ne i onima koji su toliko emotivni da se olako uvrede, pa čak i rasplaču ako ste zaboravile nešto što je njemu važno ili ste se pregrubo našalile na njegov račun. Pre ili kasnije shvatićete da je to previše osećanja za vas.

Foto-ilustracija: Foter/the half-blood prince Foto-ilustracija: Foter/the half-blood prince


Loš dečko

To je onaj za kojeg vas je mama upozoravala, ali vi ste svejedno izgubili glavu za njim i ne možete da se odlepite od njega. Možda je grozan prema svima ostalima, ali prema vama je divan i čini vam se kao da mu je stalo. I čini vam se da će se on promeniti, sve dok ne odleprša na svom besnom motoru, daleko od obaveza i probelema u koje vas je uvukao.

Gospodin ljubazni

U početku, to vam prija, ali vremenom shvatate da je ljubaznost njegov način komunikacije i počinje da vam smeta što je preterano fin i prema svim ostalim ženama, zbog čega postajete ljubomorni. Vrlo brzo, njegovi maniri, koje baš svuda demonstrira, postaju vam neprivlačni.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Onaj pravi

Kod njega nema opštih mesta niti možete da nabrojite njegove vrline i mane. On je jednostavno onaj zbog kojeg ćete zaboraviti na sve ostale.

(Telegraf.rs / Index)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    26. jul 2015 | 09:55

    Ma nema tu pravila neko proba sve i opet ostane sam a neko naleti na prvu priliku i ozeni/uda se...

  • Songe

    26. jul 2015 | 15:54

    Buuudalee , sto bi rekao Kesic . Devojke , zbog ovakvih tekstova se tek necete udati ! Sto pre shvatite da nema gospodina idealnog to cete se pre udati . Pozz

  • KG

    26. jul 2015 | 13:24

    Taman da stekne loše iskustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA