Ako vaš dečko radi ove stvari, još uvek nije preboleo bivšu!

 
  • 2

Svaka devojka volela bi da svom momku bude "ona prava" i jedina ljubav. Ali, šta ako njega prošlost nikako da prestane da ga progoni?

Našli ste novog dečka, ali primećujete da nešto nije u redu u vašoj vezi. Prvo na šta ste pomislili jeste da ga bivša veza i dalje proganja. Ovih pet znakova otkrivaju da li je to istina ili ste samo bezrazložno ljubomorni na njegovu prošlost.

Ponekad vas nazove njenim imenom

Najočigledniji znak da nije preboleo bivšu devojku je taj da mu je uvek u mislima i da je često spominje, a ponekad vas čak nazove i njenim imenom. Ali retko kad postoji tako očigledan dokaz. Zato su uvek tu oni manje očigledni, ali ništa manje indikativni.

Čuva njene poklone

Nema ništa loše u tome ako muškarac čuva neke uspomene, ali svako preterivanje u tome je sumnjivo. Njene fotografije svuda po kući i silne stvari koje su pripadale njegovoj bivšoj devojci razlog su za zabrinutost i rešavanje problema sa partnerom. Ako ne ukloni stvari koje vam smetaju, onda je bolje da nastavite dalje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Bivšu devojku i dalje smatra najboljom

Danas je sasvim normalno bivšoj devojci čestitati rođendan SMS-om ili uputiti čestitku nekom drugom prilikom, ali ako vaš partner nastavlja da održava kontakt s bivšom i dobre ili loše vesti prvo javi njoj pa tek onda vama, to je loš znak.

Druži se sa njenom porodicom

Ako vaš partner nastavlja da posećuje porodicu bivše devojke, to je znak da ne može da prekine te odnose. Iako to zvuči bezazleno, veoma je opasno za vašu vezu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Konstantno vas poredi s bivšom

Lepo je kada vam partner govori koliko ste dobra osoba, da dobro kuvate, da ste sjajna ljubavnica i slično, ali ne i kada to kaže dok vas poredi s bivšom devojkom. To može biti znak da je još uvek nije preboleo, iako svoju budućnost vidi s vama.


(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    12. jul 2015 | 10:38

    Ma daj, to samo neiskusne i labilne osobe pricaju sadasnjim o bivsim ljubavima. Iskreno niko nevoli kad mu partner prica o bivsoj ljubavi...:-)

  • X

    12. jul 2015 | 10:11

    Znaci nisam je preboleo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA