Tri moćna trika da što pre prebolite bivšeg dečka

 
  • 3

Zalečiti slomljeno srce ponekad može da traje i mesecima i godinama. Ali, ako se samo prepustite patnji, to će vam sigurno dodatno odmoći. Evo šta možete da preduzmete

Ako ste nedavno raskinuli s dečkom, posebno ako je on za vas baš bio važan, znamo da vam je teško da se oporavite i krenete dalje. Ali, ako se zabijete u kuću i samo tugujete, bol neće sam od sebe proći.

Evo šta možete da uradite kako biste sebi olakšali muke.

Prekinite svaku komunikaciju s njim

Možda ste ranije bili super prijatelji, ali sada to niste, i ne možete da se pretvarate da jeste. Barem ne na početku. Ako želite što pre da zaboravite na bivšeg, najpametniji način je da zaboravite da on uopšte postoji. Ako stalno održavate komunikaciju, pa čak i preko društvenih mreža, to će ipak biti malo teže.

Uklonite sve podsetnike

Zaboraviti na njega možete samo ako prekinete komunikaciju, ali ni to vam neće pomoći ako ste još uvek okruženi stvarima koje vas podsećaju na njega. Fejsbuk, fotografije, pokloni i drugi fizički dokazi vaše veze, koje imate po čitavoj sobi, trenutno su vaši najveći neprijatelji, pa ih uklonite barem na neko vreme.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pronađite nekog novog

To ne mora da bude ljubav vašeg života, ali ako pronađete nekoga ko će vam biti zanimljiv i zbog koga ćete moći barem na kratko da osetite leptiriće u stomaku, držite ga se i bivši će ubrzo ostati samo u maglovitom sećanju.

(Telegraf.rs / Index)

Video: Milenković: Očekuje nas veoma teška utakmica, Švajcarska je organizovana ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    11. jun 2015 | 16:52

    "Свако иде својим путем,и тако добро знаш ни једна реч није лепа која помиње крај.Можда се будемо срели када једном прође све"... Заувјек твоја!

  • Makarije_lemi

    11. jun 2015 | 15:05

    I bromazepan na svaka dva sata i casa vinjaka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA