Pet razloga zašto bi trebalo da se smuvate sa strancem

 
  • 10

Da li ste nekada poželeli da upoznate nekog seksi stranca koji bi uneo nešto novo u vaš život. Saznajte koje su prednosti ovakve veze

Svaka devojka je bar jednom maštala o romantičnoj avanturi sa zagonetnim i zavodljivim strancem, a neke su imale i sreću da je dožive. Evo koje su prednosti ovakve avanture.

Seksi naglasak

Seksi britanski naglasak, vatreni španski govor, zavodljivi italijanski ili otmeni francuski, obaraju žene s nogu, a on je još pored svega toga neodoljivo sladak kad pokušava da izgovori nešto na našem jeziku.

Nove fore

Kod njega je sve novo. Veza sa strancem je prava mala avantura i istraživanje nečeg novog. Nema izlizanih fora kao na većini izlazaka, razgovor sa strancem je totalno nepredvidiv.

Svež početak

On ne poznaje nijednog vašeg prijatelja koji poznaje prijateljicu od prijatelja vašeg bivšeg ili slično. Nema ogovaranja i laži. On ne poznaje nekog iz vašeg bivšeg razreda i nije čuo tračeve o vama. Sa strancem možete imati "svež start".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Putovanja

Veza sa strancem znači da je vreme da pripremte pasoš jer kad tad će poželeti da vam pokaže svoju zemlju, i upozna vas sa roditeljima i prijateljima.

Učenje stranog jezika

Nakon nekoliko meseci veze sigurno ćete naučiti dosta stranih reči na njegovom jeziku. Najpre ćete znati samo "volim te", ali nakon nekoliko meseci sigurno ćete naučiti još jedan jezik.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srele

    14. jun 2015 | 23:42

    Samo da obavestim sponzoruše...šiptari nisu stranci, već domaća živina! Da se slučajno ne zaletite!!!

  • Andjela

    15. jun 2015 | 07:39

    Lepo na slepo,bez kajanja i srama,lepo do bola kad poljubis neznanca......poljubi me ti nikada me vise neces videti.......Boze oprosti mi ne znam sta pisem.....:-) :-) :-) :-) :-\ :-\ :-) :-\ :-\

  • Luna23

    14. jun 2015 | 23:42

    Maa dajjjj..... mogu i bez starca putovati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA