BOLESNO: Ovo su najbizarnije stvari koje su momci tražili od svojih devojaka

 
  • 6

Neke od ovih ispovesti možemo i da razumemo, ali neke su zaista bolesne. Saznajte o čemu se radi

Na početku veze obično svi pokušavaju da ostave što bolji utisak, dok neke ludosti na videlo izlaze tek kasnije. Ovo su ispovesti devojaka čiji su momci tražili od njih neke jako čudne stvari.

Zlatni dečko

Moj bivši je čitao knjigu 50 nijansi siva. Nakon toga me je pitao da li može da se popiški na mene ispod tuša. Nažalost, ovo ne izmišljam, a raskinuli smo vrlo brzo nakon toga.

Trojka

Moj bivši me je nakon dva meseca veze pitao jesam li zainteresovana za seks utroje. Ono što me je još više začudilo je bila njegova želja da "treći član" bude još jedan muškarac.

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Muškarac ili klinac?

Moj je bivši bio užasno mamuran i nije hteo da ide na posao. Forsirao me je da nazovem njegovog šefa i objasnim mu da je bolestan, jer on nije mogao da se suoči s tim.

Zločesti dečko

Na jednom dejtu s muškarcem s kojim sam kratko izlazila, on je pokušavao da me uveri kako mogu na brzinu da zaradim 1.000 dolara. Sve što je trebalo da uradim je da stavim kožnu masku na lice i da ga potpuno gola udaram bičem po zadnjici 30 minuta. Ispostavilo se da je on porno glumac, a pre toga smo bili u vezi dva meseca.

Foto-Ilustracija: Sxc.hu Foto-Ilustracija: Sxc.hu

Planer

Imala sam dečka koji mi je jednom prilikom rekao: "Pripremi se, imaćemo analni seks za šest meseci". Šest meseci? To se najavljuje? Tako!?


Potencijal za zatvor

Bivši dečko me nakon nekog vremena pitao da li bi mogao da gurne pivsku flašu u moju vaginu. Sledeće bolesno pitanje nakon toga je bilo da li možemo da se igramo tako da je on silovatelj, a da se ja opirem seksu.

Foto: ilustracija / Profimedia Foto: ilustracija / Profimedia

Njuškalo

Imam prijatelje muškarce, a posle jednog viđanja s njima, dečko me je pitao da odem da se istuširam, jer je osećao na meni njihov afteršejv. Nisam mu rekla da je to u stvari bila votka.

Sportista

Bili smo kratko u vezi i završili samo u Ikei u šopingu. Imao je ideju da bacamo tanjire za jelo kao frizbije. Sviđala mi se ideja i želela samd a ga zadivim pokazujući mu svoju "zabavnu stranu". Ta me je zabava koštala 125 dolara.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Razmjena

Jednom me je bivši dečko obavestio kako će mi, ako prestanem da pušim, dopustiti da ja njega zadovoljavam dildom. Nisam imala nikakvu želju za tim.

(Telegraf.rs / EliteDaily)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA