Evo s kakvim devojkama muškarci žele ozbiljnu vezu i brak!

 
  • 15

Da, tačno je da će se svaki frajer okrenuti za lepom i zgodnom cicom koju vidi na ulici. Ali, to ne znači da bi hteo s njom da bude u vezi ili da bi je zaprosio. Verovali ili ne, ovo su stvari koje muškarci traže kod svoje životne saputnice, a veze nemaju sa fizičkim izgledom

Iako vi najverovatnije smatrate suprotno, istina je da muškarci najmanje gledaju na fizički izgled, barem kada traže ženu svog života. Zato, čime god da vas je priroda obdarila, to ne znači da treba da odustanete od ljubavi. Uostalom, zar niste primetili da su tolike lepotice same!

Seks kolumnista Antoni D'Ambrosio otkriva šta to zapravo muškarci žele da nađu u ženi. A budite sigurni da nijedna od sedam stvari na listi, nije izgled.

Harizma

Istinska lepota ne dolazi spolja. Biti lep znači kakva ste zapravo osoba iznutra. D'Ambrosio kaže kako je upoznao nekoliko žena koje izgledaju savršeno, ali im je karakter “prljav kao beton u podzemnoj železnici u Njujorku”.

Muškarci žele da žena bude svoja i pokaže kakva je zapravo. Naručite čizburger kad ste s njim, Zaprljajte se kečapom, nije bitno, samo budite opušteni, nasmejani i svoji.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Poštovanje

Kako se predstavljate govori mnogo o tome kakva ste zapravo osoba. I ovoga puta nije reč o odevanju, jer je sasvim normalno da svaka žena voli da pokaže svoje atribute. Reč je o društvenim mrežama koje su mnogim muškarcima zapravo vaša životna priča.

“Popularne” devojke koje sto puta dnevno objave svoju fotografiju, status, šta rade, s kim i gde, i nisu toliko zanimljive muškarcima. Muškarci ne žele ženu koja je svuda, radi svašta sa svakim. Ne možete poštovati muškarca ako ne poštujete sebe.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Privrženost

Muškarcima je fizički kontakt vrlo bitan, jer za njih sve počinje dodirom. Zato se ne ustručavajte da grlite i ljubite svog muškarca i tražite zaštitu u njemu. Njemu će to mnogo značiti.

Isto kao i žene, i muškarci žele da ih žena prva poljubi, uhvati za ruku, zagrli ili samo pita kako mu je prošao dan.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Inteligencija

Konstruktivan razgovor izluđuje muškarce. Inteligentne žene znaju dosta toga o svetu koji ih okružuje, ali i imaju želju da promene neke stvari.

Razmišljaju kritično i podstiču muškarce na razmišljanje. Žele biti uspešne i nije im jedina briga kako da kupe torbu po poslednjoj modi ili dizajnirane cipele.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Samopouzdanje

Život je težak i svaki dan je nova borba. Zato je većina muškaraca srećna kada ima ženu punu samopouzdanja pored sebe.

Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima voleće i svog muškarca. I ovoga puta nije reč samo o samopouzdanju zbog dobrog izgleda, već onoj koja dolazi od jakog karaktera.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ambicije

Muškarci vole kada se oni brinu za svoju porodicu i sve planiraju, ali podjednako im je važno da se u to uključe i žene. Muškarci ne žele sve odluke donositi sami, žele ženu “ vizionara” koja će im biti oslonac i podrška, a ona će takođe imati planove za zajedničku budućnost.

Žene koje ničemu ne teže često odbijaju muškarce. Oni vole žene koje žele biti najbolje majke, supruge i svakoga dana se trude da budu što bolje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Skromnost

Kada traže životnu saputnicu, muškarci često žele da je ona skromna.

Skromne žene saosećaju s drugima i često stavljaju tuđu sreću ispred svoje. Ali, to rade na takav način da im to donosi mir i sreću.

(Telegraf.rs / Večernji list)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huawei Y300

    19. maj 2015 | 10:13

    Ja ne volim upravo devojke koje stalno nešto izbacuju na fejs,slike,statuse,svaki dan,svaki sat-dva..prosto kad vidim te osobe,zgadi mi se fb momentalno...

  • JVC

    19. maj 2015 | 08:12

    И поред свега што је набројано,ипак сваки брак је лутрија.

  • Legija

    19. maj 2015 | 14:45

    Samo lepa,prirodna crnka!Nazalost udata za najboljeg druga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA