ISPOVESTI S HOT-LAJNA: Hteo je da bude lezbijka, a ja njena majka!

 
  • 0

Da li ste nekad pozvali vruću liniju? Čak i ako jeste, sigurno ne možete ni da zamislite čega su se sve naslušale devojke s druge strane žice

Kada biste pitali ljude šta ih to prvo asocira na “vruću liniju”, verovatno bi većina rekla da je to seks preko telefona s ponekim uzdahom. Međutim, ove žene tvrde da takvi razgovori odlaze mnogo dalje...

Ovih šest priča ispričale su žene koje su čule sve i svašta za vreme svojih karijera na hot-lajn servisima.

“Hteo je da pričamo samo o šišanju”

Jedino o čemu je hteo da priča je njegov odlazak na šišanje. Upozorio me je da će prekinuti razgovor ako priča krene u seksi pravcu. Zvao je svake nedelje, razgovarali bismo po sat vremena, a ja nikada lakše nisam zaradila svoju platu.

“Hteo je je da igramo igru uloga u kojoj je on lezbijka, a ja njena majka”

Iako mi je to u početku bilo čudno, pristala sam na takav način razgovora. Jedino što mi je bilo pomalo jezivo je to da je on većinu vremena vodio razgovor dok sam ja samo "sarađivala", a imala sam i utisak da mu nije preterano jasna granica između fikcije i stvarnosti.

Foto-ilustracija: Foter.com / Timmy2wheels Foto-ilustracija: Foter.com / Timmy2wheels

“Terao me je da vodim beleške o glupostima koje je govorio”

Tip je zvao da bi pričao isključivo o svom životu, porodici, ženi, deci i problemima. Jedina komplikovana stvar u celoj priči bila je ta što sam morala da vodim beleške kako bih bez problema mogla da se uključim u razgovor svaki put kada bi nazvao.


“Najgori je bio jedan sadista”

Tip nije bio "bezopasni" mazohista već klasični sadista i to po definiciji. U jednom trenutku rekao mi je da uzmem flašu vodke i gurnem njen uži deo u svoju guzicu i natočim sadržaj boce u rektum. Kada sam to odbila s objašnjenjem da će me peći ili možda čak ubiti, on je samo rekao da to i jeste poenta. Prekinula sam poziv i blokirala ga. Što je mnogo, mnogo je.

Foto-ilustracija: wallpaperscraft.com Foto-ilustracija: wallpaperscraft.com

“Bolesnik koji se palio na decu”

Kada me prvi put nazvao, pitao me je šta mislim o tome da li je on perverznjak. Kako sam bila potpuno nespremna i nova u poslu očigledno sam se postavila prema tome na način koji je njemu odgovarao i lik se "navukao" na mene. Priznao je da se "pali" na decu, a ja sam ga proverila na internetu i saznala da je registrovani seksualni zlostavljač.

“Njegov fetiš su bile ogromne grudi”

U razgovoru s njim saznala sam za supstancu koja se zvala "ekspandium" (ne znam da li je to izmislio ili to stvarno postoji) od koje ženske grudi jako nabreknu. Svaki naš razgovor vrteo se oko toga. Želeo je da mu opisujem kako mi grudi menjaju veličinu, da li me bole, koliko su velike i to sve u najsitnije detalje.

(Telegraf.rs / HotNet)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA