Ovim roditeljima je rođena ćerka slomila srce. Šta mislite zašto?

 
  • 14

Da li je iko ikada dobio "anti-pozivnicu" za venčanje? Roditelji ove Australijanke jesu. Šta mislite, da li su zaslužili?

Alisa Pirs iz Australije odlučila je da ne želi da njeni narcisoidni roditelji, kako ih je nazvala, dođu na njeno venčanje, a kako bi bila sigurna da se to neće dogoditi, poslala im je posebnu "anti-pozivnicu".

Otvorila je raspravu na Reddit-u koju je nazvala "Moji roditelji zahtevaju pozivnicu za venčanje" i ljudima objasnila u čemu je zapravo stvar.

- Moji narcisoidni roditelji zlostavljali su me 16 godina pre nego što sam pobegla od kuće. Sad pokušavaju na silu da se pozovu na moje venčanje (preko porodice, nisu se ni potrudili da lično sa mnom porazgovaraju). Postojao je samo jedan način da im odgovorim - napisala je i objavila fotografiju "anti-pozivnice".

- Zajedno sa našim prijateljima i porodicama Alek i Alisa voleli bi da vas pozovu da izduvate i uživate u našoj sreći, svojoj ogorčenosti i našoj uzajamnoj iritiranosti zbog međusobnog postojanja, dok mi u potpunosti ignorišemo da postojite i slavimo naš brak bez vas. Biće to divna ceremonija nakon koje će uslediti torta, hrana i opšte veselje, a vi niste pozvani ni na šta od toga. Jer - je*ite se - eto zašto! – stoji u “anti-pozivnici”.

Foto: Imgur/Skitzocat Foto: Imgur/Skitzocat

Dvadesettrogodišnja mlada, za BuzzFeed je rekla da je poludela nakon što su njeni roditelji počeli da vrše pritisak na njenu baku i deku ne bi li dobili pozivnicu.

- Otišla sam kući i napisala im anti-pozivnicu. Našla sam najlepši font koji sam mogla, odštampala poruku na ukrasnom papiru, stavila ga u prigodni koverat, napisala adresu zlatnom olovkom i poslala im. Ako ćete nekome već da pošaljete odje*avanje za pamćenje, morate malo da se potrudite - dodala je.

I dok su je korisnici Reddit-a oberučke podržali u ovome, njena anti-pozivnica imala i neke posledice veće od nedolaska na venčanje. Naime, njen je otac poslao poruku njenom dedi u kojoj stoji da je njihov odnos sad nepopravljiv i da više ne želi da vidi svoju porodicu. Dodala je i da su se ona i deda dogovorili da je on neće odvesti do oltara jer bi time dodatno mogao da razljuti svog sina, Alisinog oca. Ali, ni to joj nije previše zasmetalo.


- Put do oltara širok je toliko da stane samo jedna fantastična osoba, tako da ću sama sebe pratiti do oltara - napisala je.

(Telegraf.rs /Index)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja eto

    19. februar 2015 | 17:04

    Od srecnih sam ljudi. Imam oca i majku koji su ceo zivot brinuli o meni i sada brinu. Nisu me maltretirali, zlostavljali.. Odrasla sam osoba ali svaki dan se cujem sa majkom, sa ocem je to svaki drugi dan. Da dodam, razvedeni su i cak su i razvod obavili bez da su me traumirali. Meni su ovakvi porodicni odnosi strani

  • EvoneznambogUmi!

    19. februar 2015 | 14:58

    Bravo!!! Da sam na njenom mestu, moj postupak bi bio isti! Ako je tako postupila, ne treba da zali, a oni kad malo vise ostare i kad postanu nesposobni da uzmu casu vode, SETICE SE SVOG DETETA!

  • Djuro

    19. februar 2015 | 14:28

    Kretenska damilija , niko nikog ne postuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA