Ako ovo radite, ništa od seksa večeras!

 
  • 3

Ponekad je nedostatak seksa posledica nekih glupih navika koje i ne znamo da imamo. Zato treba preispitati svoju dnevnu rutinu i izbaciti sve što ometa vaš seksualni život

Ponekad, uprkos tome što znate koliko će orgazam biti dobar, seks vam se čini potpuno bezveznim, ali dobra je vest što je takvo razmišljanje često posledica navika, koje možete promeniti. Evo šta su otkrili stručnjaci.

Previše vina

Alkohol ne pogađa samo muškarce i njihovu seksualnu moć i libido, već i žene, kojima često, zbog tih nekoliko čaša vina, uopšte nije do seksualne avanture. Jedna čaša je u redu. Sve više od toga je - previše.

Lekovi

To već verovatno znate pa ćemo samo još jednom naglasiti: posavetujte se s lekarom, ako sumnjate da lekovi utiču na ovaj problem.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nedostatak sna

Osim što se već drugi dan osećate umorno i neproduktivno na poslu, zbog ovog problema mogao bi da trpi i vaš seksualni život. Dovoljna količina sna je od vitalnog značaja da vaše telo funkcioniše kako treba. Pokušajte svaki dan da odspavate barem sedam sati.

Gojaznost

Suvišni kilogrami i te kako mogu da smanje vaš seksualni nagon i akciju u krevetu. Ne bi bilo loše razmisliti o malo zdravijem načinu ishrane i treninzima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bogat društveni život

Lepo je imati mnogo prijatelja i poznanika i izlaziti svako dugo veče. Međutim, takav način života sobom nosi i manjak sna, umor, stres i nedostatak vremena za seks. Morate da odredite prioritete.


(Telegraf.rs / Index)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fine

    23. januar 2015 | 00:34

    Šta fali višku kilograma? Moj muzic i ja jesmo debeljuce ali radimo posao svaki dan :-D:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA