PISMO PROSTITUTKE ŽENI KLIJENTA: Nećete verovati kakav savet joj je dala!

 
  • 45

Njujorška prostitutka, koja je predstavljena pod alijasom – Ejpril Adams, napisala je supruzi jednog svog klijenta iskreno pismo

Njujorška prostitutka, pod alijasom Ejpril Adams je supruzi svog klijenta napisala veoma interesantno i iskreno pismo, u kome joj daje savet kako da sačuva svoj brak. Pismo je objavljeno u američkom “Vice-u”.

ISPOVEST PROSTITUTKE: Muž poznate voditeljke je želeo da ga gledam dok se samozadovoljava!

U ovoj Beogradskoj ulici žive prostitutke! (FOTO) (VIDEO)

Pročitajte pismo u celosti:

Draga suprugo

Ne poznajem te, ali znam da je moguće da će te suprug prevariti sa seksualnom radnicom. Kažem to zato što to ja radim, a ne nedostaje mi klijenata.

Ali ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi da, ali vaša veza, vaš seksualni život, to je drugačije. Imali ste trojku s tvojom cimerkom na faksu pre 10 godina. Unajmite dadilju pa svakog avgusta odete u Las Vegas. Imate tu neku posebnu priču s maratonima "Zakona i reda". Imate fantastičan brak!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Da vas pitam: Kad ste poslednji put imali seks tri puta nedeljno? Kad se on poslednji put žalio na nešto? Zar ne misliš da je moguće da je umesto toga odlučio da problem makne iz tvojih ruku, odnosno stavi ga u moje?

Dobra je vest da, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, to znači da želi da ostane u braku. Odlučuje se za uzbuđenje na najmanje komplikovan način. Zamisli da je umesto mene dadilja, komšinica, tvoja najbolja prijateljica. Mogla bih da nastavim, ali jasno ti je šta mislim.


Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali sam i konkretna: moje vreme, pažnja, seksualnost mere se u satima, izvan kojih je on tvoj. I ono najvažnije, ja ne volim tvog supruga niti ću ga ikad voleti. Prilično je neverovatno da prema njemu osećam nešto više nego prema omiljenom konobaru.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Nikad neću biti pretnja tvom braku jer kad ne radim ne želim da imam veze ni s jednim od vas dvoje. Nikad neću s njim otići na večeru niti vas zvati usred noći niti spominjati razvod. Od mene nećeš saznati šta se dogodilo. A ako saznaš od njega ili je glup ili mnogo ljut na tebe.

Da, neki klijenti počnu nešto da osećaju, ali tih je vrlo malo budući da znaju da je ono što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalater obožava WC-e?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uslovljena njihovom željom da mi daju novac. Ne zamišljaj to kao gleda TV s tobom i decom i onda beži u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdisati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god o meni razmišljao seksualno, njegove emocije neće biti prisutne u onome što radimo zajedno.

Ako stvari imaju potencijal da se zakomplikuju s njegove strane, uvek postoji sigurnosna mreža: ja koštam.

Prema mojem iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko sebi mogu da ga priušte. Ako je ovo tvom mužu potrebno svake dve nedelje i može uzeti 1.000 dolara iz kućnog budžeta, pronaći će nekoga ko toliko naplaćuje. Ako želi više, ne može to izvući iz vazduha. To je vožnja koja završava s "Dragi, moram ti nešto reći..."

Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

Ako misli da nešto oseća, zaboraviće to za dve nedelje kao i bilo koju drugu želju.

Šta je s bolestima? Uprkos onome što vidiš u filmovima, većina seksualnih radnica je danas verovatno zdravija i svesnija svog tela nego prosečna službenica. Sećaš li se šta sam rekla o svojoj izuzetno limitiranoj nežnosti prema njemu? To uključuje i njegov epidemiološki profil. A tu su brige i oko neželjenog deteta. Šanse da nosim dete koje je povezano s poslom su ugrubo nula posto.

Možda još ne želiš da spava sa mnom. Pitaću ponovo: Kad ste poslednji put imali seks tri puta nedeljno?

Ne kažem da je tvoj posao da ga činiš srećnim. Kažem da možda ti ne želiš toliko često spavati s njim. Zaposlena si ili pod stresom ili te on više ne privlači. Shvatam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom, oboje dobijate seksa koliko želite. Ako pustiš njegov mobilni na miru, možda i dogurate do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

(Telegraf.rs / SuperŽena)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    21. januar 2015 | 18:21

    Ne verujem da je ovo istinita prica. Zanimljiv novinarski tekst svakako. A sa sadrzajem pisma se apsolutno slazem. Jasno mi je da se 90% zena nece sloziti ali sta je tu je.

  • borjana

    21. januar 2015 | 20:29

    A sta je sa tim da i zenama.manjka toliko toga u braku?! Sta je sa tim da i njene zelje trebaju da se zadovolje. Sad se ovde prica o tome kako vecina zelja ne moze da razume da muskarcima treba sex, ali nazalost, danasnji muskarci su tolik oprimitivni da im je to sve u zivotu i u braku. Zasto se onda ne bi jedan takav "razumni" gospodin potrudio oko svoje lepse polovine i zasto ne bi zasluzio bolji sexualni zivot...nego posmatra sa strane i zna da prica o tome kako ce naci sve sto mu treba ako mu zena to ne pruzi iako za to mora da plati, jer ga takvog niko drugi i nece! I nemojte da ste ubedjeni, dragi nasi muskarci, da vas zene cekaju, i one nadjju sta god da im treba na drugom mestu ;) tako da, ne zavaravajte se da ste nam sve na svetu, mozemo mi itekako bez vas.

  • Mala budala

    21. januar 2015 | 18:18

    Dali neko zna poentu ovog pisma nek nam objasni detaljno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA