10 koraka da on zauvek bude vaš!

 
  • 10

Ako želite da budete u ozbiljnoj vezi i da uvek možete da se oslonite na nekoga, morate i vi odgovoriti istom merom. Iako to podrazumeva i poneku žrtvu, isplati se

Možda izgleda šašavo, ali ako uradite ovih 10 stvari dovešćete vezu u ravnotežu. Rešenja su uvek jednostavna, samo su problemi komlikovani!

Razgovarajte

Čak i onda kad nemate snage ni volje da pitate kako je proveo dan, jer je vaš bio dovoljno težak, pitajte ga, jer time ćete mu pokazati koliko vam je stalo. Takođe, kasnije ćete mu se požaliti na svoj dan, iako vam se trenutak ranije činilo da nikoga nije briga za vas. Dobra komunikacija ključ je kvalitetne veze.

Neke svađe su samo svađe

Možete biti ludo zaljubljeni u nekoga, ali biti i jako ljuti na njega u isto vreme. Svađa ne mora da znači kraj, već je to ponekad samo način rešavanja problema.

Veza je obaveza

Prihvatite činjenicu da vam se često neće dati da uradite nešto za njega, ali ćete morati, jer će on zbog toga biti srećan.

Mala iznenađenja su važna

Naravno da ćete mu kupiti poseban poklon za praznike, rođendane i godišnjice. Ali, zašto ga ne biste iznenadili omiljenom čokoladom samo zato što je danas utorak? Time ćete mu pokazati da mislite na njega i u trenucima kad imate druga posla.

Reči i dodiri

Koliko god dugo da ste zajedno, nemojte zaboravljati na stvari poput poljupca ili poruke za dobro jutro i laku noć, slatke poruke tokom dana, izlazaka i izgovaranja "volim te" što češće. Tako nikad nećete žaliti za prošlim vremenima. Naravno, tu je i seks.


Budite spontani

Jer zabavne stvari često ne idu po unapred definisanom planu, a smeh i zabava su važan deo svake dobre veze.

Ne zaboravite svoje prijatelje

Ponekad treba i njima reći "ne", kako biste imali dovoljno vremena za sebe. Ali, to ne znači da bi trebalo da ih zanemarite, jer ponekad sve što će vam biti potrebna kafa, izlazak ili vikend s drugaricama, kako bi se odmorili od njega. I obrnuto.

Ne svađajte se na putovanju

Kad neko nešto zaboravi ili napravi glupost na putovanju, zanemarite. Dani odmora i zabave su ispred vas pa zašto bi to upropaštavali? Nije da ćete tako brzo opet moći da “pobegnete od svega”.

Budite na njegovoj strani

Čak i kad nije u pravu, uvek mu čuvajte leđa pred drugima. Kod kuće mu slobodno recite šta mislite.

Brinite o njemu kad je bolestan

Shvatamo, osećate se dobro i ne da vam se da ležite u krevetu, kuvate čaj i toplu supu, trčite u apoteku usred noći i sve ostalo što ide uz prehladu. Ali, činjenica je da se niko ne razboli namerno, i dobro znate da bi se on itekako pobrinuo za vas, da je obrnuta situacija.

(Telegraf.rs / Index)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    3. decembar 2014 | 09:48

    Ako hocete da ga zadrzite zatrudnite, pa se vencajte, pa onda svaki put kad brak dodje u krizu, vi mu rodite jos jedno dete, i tako do kraja zivota.. dajte, manite se gluposti, nemoguce je zadrzati nekog zauvek, ako on ne zeli da bude pored vas..

  • SanjA

    2. decembar 2014 | 19:20

    Moze uz sve ovo i muzicka....

  • ivana

    3. decembar 2014 | 23:39

    Ja sam sve ovo radila i mogu vam reci da deluje. Problem je u tome sto on nista od ovoga nije radio za mene pa sam ga ostavila. Nije uvek zena ta koja treba da "upeca" muskarca. Za vezu je potreban obostrani trud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA