Muškarci, evo kakav užas vas čeka za 39. rođendan!

 
  • 13

Momci, što ste smuvali klinki, smuvali ste. Uskoro će tome doći kraj, jer s navršenih 39 godina muskarci postaju "nevidljivi" mlađim devojkama

Britanska studija sprovedena na Klinici Kraun u Mančesteru je otkrila da muškarci na pragu četrdesete godine prestaju da bivaju privlačni mlađim ženama.

Rezultati su pokazali da šest od deset žena muškarce koji su napunili 39 godina više ne gledaju romantičnim pogledom niti ih doživljavaju na seksualan način.

Žene su kao razlog za takvu promenu navele pojavu sedih vlasi, ćelavost, loše zube i podbradak. Zato se one sa takvim muškarcima ne upuštaju u razgovor, ne pokazuju interes za flert, a mnoge ispitanice koje su učestvovale u istraživanju su izjavile da su za njih muškarci u toj dobi prosto nevidljivi.

Inače, četrdesete su prekretnica u životu muškaraca i zato moraju da se mnogo više trude ako žele da zavedu mladu ženu. Osim toga, to su godine kada muškarci počinju da se informišu o tome kako da spreče ćelavost ili odlaze na presađivanje kose.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blagota

    11. jul 2014 | 11:52

    One to samo pricaju, u stvarnosti to izgleda drugacije.

  • vexystar

    11. jul 2014 | 17:13

    Bez namere da uvredim istrazivace ovog teksta kao ni svoje vrsnjake ipak nemogu da se slozim. Ima nesto prokleto sexy u tim sedim zaliscima pa kraj... I to nema veze sa skupim kolima i ostalim glupostima... Zaradjujem vise od svog muza i ne vozim se kolima jer me je strah... Jednostavno stariji su bolji od klinaca

  • lana

    11. jul 2014 | 11:31

    hahah pa ja imam 27 godina i za mene su nevidljivi svi preko 33

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA