Četiri dobra razloga da se smuvate s mlađim dečkom

 
  • 41

Iako je broj kuguarki iz dana u dan sve veći, mnoge žene i dalje osećaju nelagodu kada se pomenu veze sa mlađim muškarcima. Ipak, mnogo je razloga zbog kojih bi trebalo da se upustite u tu avanturu

Kuguarke - žene koje vole mlađe muškarce, su sve češća planetarna pojava. Ipak, veliki je broj i onih dama koje se drže tradicionalnog pravila da muškarac prosto mora da bude stariji - glava kuće i stub porodice. Ali, živeti po pravilima ne samo da je dosadno i neispunjavajuće, već vas i lišava mnogih momenata koji su lepi, a koje zbog svog jednosmernog razmišljanja nećete doživeti.

A život je jedan. I kratak. I treba se upustiti u bilo koju avanturu koja je bezopasna i koja će vašem srcu doneti ispunjenje. Zato kuguarke, samo napred, a ukoliko niste jedna od njih, evo nekoliko dobrih razloga zbok kojih bi trebalo da razmislite o vezi sa mlađim frajerom.

Ima više energije

Ako imate preko 30 godina, verovatno ste se već susreli sa muškarcima koji imaju sve manje energije. To je sasvim prirodno, kao što je i prirodno da mlađi muškarac pršti od energije. Ako vam fali neko ko je uvek spreman za akciju, mlađi muškarac je idealan izbor.

Nije ciničan

Barem ne onako kako znaju da budu stariji muškarci. Njegov pogled na svet je još uvek pomalo detinjast, a upravo to je ono što svima nama ponekad treba.

Želi da vas zadovolji

Ako je mlađi, očekivaće da imate visoke standarde, a te standarde će nastojati da zadovolji na najbolji mogući način. To znači da će biti nesebičan u krevetu, što stariji muškarci često zaboravljaju da budu.

Slušaće vaše savete

Stariji muškarci već imaju mišljenje o svemu, a navike im često ne dopuštaju da to mišljenje i promene. Mlađi tip će biti otvoren za diskusiju, a i lakše će vas poslušati jer će znati da imate više iskustva.


(Telegraf.rs/Index)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buda

    1. jul 2014 | 16:13

    Izgleda da je ove savete poslusala i moja kolegenica ( od skora smo u tajnoj vezi, a inace je starija od mene 13 godina).

  • Pozeljna

    2. jul 2014 | 00:31

    Nikad nisam bila sa mladjim muskarcem,mislim da je vreme da probam.

  • I

    1. jul 2014 | 21:16

    Ili mozda : ko sa "decom" leze, razvaljen se budi :) Stara kineska poslovica kaze da : Mladji muskarac i starija devojka su idealna kombinacija. Zasto? Ona zna, a on moze... Dame, pruzite mladim momcima sansu i ne gledajte na godine, jer je to relativna stvar. Gledajte na iskustvo, pricu, dobar provod, i sigurno, dobar sex. Win-Win ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA