Četiri dobra razloga da ovo letovanje provedete zajedno

 
  • 9

Letovanje je prava avantura koju svaki par prosto mora da doživi. Zato je pravo vreme da se uputite zajedno na neko egzotično mesto.

Ukoliko do sada niste doživeli čari zajedničkog letovanja sa svojom ljubavnom polovinom, nemate šta više da čekate. Vreme je da osmislite zajedničku avanturu i da se baš ovog leta zaputite na putovanje koje će ojačati i osvežiti vašu ljubav. Miris mora i so u kosi delovaće na vas poput afrodizijaka, a između ostalog tu je još nekoliko dobrih razloga zbog kojih ne treba da propustite ljubavni morski doživljaj.

Upoznajete se bolje

Jedno je biti u vezi u kojoj svako na kraju dana ode kući, a nešto sasvim drugo kada provodite zajedno 7 dana u komadu. Naučićete puno novih stvari jedno o drugom i osećati se zbliženo.

Zajedničkim snagama protiv stresa

Posao i obaveze uvek narušavaju sklad u vezi, ali ako zajedno otputujete, barem ćete na nekoliko dana zajedno biti u okruženju bez stresa. Najljepši trenuci u vezi su upravo ti, u kojima nema puno ometajućih faktora.

 

Seks, seks i samo seks

Na odmoru možete uzeti jedan dan samo za seks. To u normalnim okolnostima sigurno ne možete. Zato se prepustite razmenjivanju nežnosti i ne mislite ni na šta drugo do na toplinu partnerovog tela.

Bez spoljnih uticaja

Uvek se pitate kako biste funkcionisali da vas ne ometaju razne sitnice tokom dana? Sada to možete i da isprobate - ako isključite mobilne telefone i ignorišete sve obaveze koje vas čekaju kad se vratite. Odmorićete se kao nikad pre, a vaša će veza procvetati.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad33

    17. jun 2014 | 14:51

    Za maju(pravu)a i za sve ostale lepe zene.sve su zene lepe ! Najgori nacin da ti neko nedostaje je da sedis pored njega i znas da ga nikad neces imati... Nemoj provoditi vreme s nekim, Kome nije stalo provoditi ga stobom. Ni jedna osoba nezasluzuje tvojesuze,a ona koja zasluzuje nece te nikad rasplakati. Pravi prijatelj je ona osoba koja te drzi za ruku a dodiruje tvoje srce. Nikad se ne prestaj smejati,cak ni kad si tuzna. Neko ce se mozda zaljubiti bas u Tvoj osmeh. Imas lep osmeh! Ovog leta sami na more i srecno da se neko zaljubi u vas i da vas voli do kraja zivota. :-*

  • Saki

    17. jun 2014 | 22:22

    Vooolim leto, i dragog svog i kad se posvetimo jedno drugome i sex kad god!!!!

  • Mohi16

    17. jun 2014 | 20:20

    Meni se najvise svidja ovo sex,sex i samo sex 3:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA