ZA BOLJI SEKS: Evo koje igračke muškarci najviše kupuju!

 
  • 1

Najprodavanija seks igračka među muškarcima je "ljubavni prsten", što jasno pokazuje da muškarac 21. veka postaje sve manje sebičan, kad su u pitanju njegove seksualne potrebe, već mu je itekako važno da zadovolji i partnerku

Istraživanje koje je sprovedeno na području Velike Britanije zabeležio je veliki porast prodaje seksi igračaka među pripadnicima jačeg pola, prenosi "Index.hr".

Žene su još uvek pol koji je naklonjenini kupovini seksi igračaka, a svakako najpopularnija je vibrator. Ipak, čini se da se situacija menja. Mogao li lako da iznenadi podatak koju igračku muškarci najviše kupuju a nije lutka na naduvavanje.

Najprodavanija seks igračka među muškarcima je "ljubavni prsten", što jasno pokazuje da muškarac 21. veka postaje sve manje sebičan, kad su u pitanju njegove seksualne potrebe, već mu je itekako važno da zadovolji i partnerku.

Većina žena uspeva da doživi klitorisni orgazam, a ljubavni prsten služi stimulaciji istog. Još jedna dobra vest je i ta što je muško zadovoljstvo veće kad je žena zadovoljena.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    8. maj 2014 | 23:52

    Sta nas briga za engleze i ostale, dajte neko istraživanje sa balkana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA