10 znakova da je baš on vaš budući muž

 
  • 23

Ma koliko dugo bile u vezi i ma koliko volele, žene večito vagaju da li je njihov muškarac Gospodin Savršeni. Međutim, ukoliko vaš frajer ima sledeće osobine, budite sigurnije da savršenijeg za sebe nećete naći

Život je jedna velika potraga za ljubavlju. Neki je pronađu, neki ne, a istovremeno je mnogi imaju, ali ne umeju da je prepoznaju. Fakat je da kod partnera uvek postoje stvari koje nisu na mestu i koje biste rado promenili, ali ste verovatno takođe svesni da savršenstvo ne postoji i da neke mane prosto morate da prihvatite.

Ukoliko sami ne znate da prepoznate da li vam čovek kojeg imate pored sebe odgovara na duge staze, nekoliko je osobina koje mogu da vam ukažu da je dečko savršen za vas i da za njega treba da se udate.

HVALI VAS PRED SVIMA

Bilo da se radi o unapređenju na poslu ili su u pitanju tek osvojene karte za koncert on će uvek naći razlog da se pohvali vašim dostignućima. Nakon vaše mame, on je jednostavno vaš najveći obožavalac.

ŽRTVUJE SE ZA VAS

Spreman je da ode za vas na drugi kraj sveta, ali u celoj priči nije sam - isto biste i vi uradili za njega.

IMATE ISTE PRIORITETE U ŽIVOTU

Znate kako zamišlja budućnost i delite isto mišljenje o istoj. Razume kada želite da budete sami, ali mu nije stran ni pojam provođenja kvalitetnog zajedničkog vremena. Ako se vaše životne filozofije poklapaju, nemate o čemu više da razmišljate.

NE ŽELI DA VAS PROMENI

Čak i nakon godina provedenih zajedno još uvek vas voli sa svim vašim manama i vrlinama. Zna da ste neuredniji od njega i da niste baš vešti u kuhinji, ali njemu to nimalo ne smeta.


SVIĐA MU SE IDEJA DA BI MOGAO DA PROVEDE ŽIVOT PORED VAS

Istina, venčanja znaju da budu jako zabavna, ali njega u celom tom konceptu najviše veseli ideja da brak podrazumeva zajednički život.

PREŽIVELI STE VEZU NA DALJINU

Tokom vašeg "ljubavnog staža" imali ste priliku da iskusite i vezu na daljinu. Bilo je teško, ali strast za zajedničkim trenucima je bila veća. Znali ste da je to samo prolazno razdoblje.

SVE JE LEPŠE KADA JE ON TU

Iako nikada niste bili tip osobe koja ima cimera i više od svega volite svoju privatnost, stan bez njega nekako je prazan.

NEMATE PROBLEMA SA PLANIRANJEM BUDUĆNOSTI

Kada je on u pitanju nije vas strah da bi nešto moglo da pođe po zlu. Čak i kada su u pitanju meseci, pa i godine, znate da je on konstanta i vaš oslonac te da ništa ne može da poljulja vaš odnos.

MOŽETE DA PLAČETE PRED NJIM

On na osnovu vašeg izraza lica ume da prepozna da ste zabrinuti i pred njim možete da plačete jer znate da se nalazite u "sigurnoj zoni" i da je razumevanje jedina reakcija na koju ćete naići.

STALO MU JE DO VAŠE PORODICE I PRIJATELJA

Stalni je gosta na porodičnim druženjima, a vaša mama uvek za njega pravi "onaj kolač koji on najviše voli". Voli vaše prijatelje i pokazuje interesovanje za njihove živote.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nasta

    26. mart 2014 | 12:21

    Moji su se znali koliko sto su samo kafu popili a pre toga se nikad videli,i evo im jos malo 30 god braka

  • Taca

    26. mart 2014 | 12:18

    Imam bas svih 10 znakova,i nije nam trebalo 10 god da se razvlacimo,sto obozavam to jer volim sve sto brze moze :D Mi smo se uzeli posle 2 meseca veze i evo i dalje sve super cak i lepse :)

  • aerosmith

    26. mart 2014 | 17:41

    najbitnije je ovo imate iste prioritete u zivotu i ne zeli da vas menja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA