Restoran u reci, ali bukvalno: Brčkaš noge, piješ i jedeš, dok ribe plivaju pored tebe

   ≫ 
  • 1

Turska kuhinja spada u jednu od najraznovrsnijih u celom svetu, a njeni recepti infiltrirani su u ukuse širom Evrope, Azije, Bliskog Istoka i Afrike.

Najčešće korišćeni sastojci su jagnjetina, govedina, patlidžan, orasi, beli luk i sočivo, a od začina kumin, biber, origano, paprika i peršun.

Ukusi turskih jela ne dovode se u pitanje i uglavnom se pripremaju na tradicionalne načine.

A kad se spoje tradicija, priroda i inovativnost, dobije se kulinarsko čudo i neverovatan restoran "Yuvarlak Cay Defne" koji spada u turističke atrakcije.

Smešten je u gradu Kojčegiz na reci Dalijen, koja protiče kroz ovaj gradić.

Osim u specijalitetima, gosti restorana mogu uživati u čarima kristalno čiste vode.

Udobnost posetilaca je na prvom mestu, pa u zavisnosti od senzibiliteta možete sedeti u plićem ili u dubljem delu objekta.

No, ne želimo da kvarimo magiju ovog mesta, pa vam predlažemo da pogledate video na početku teksta.

Koliko je lepo procenite sami, a u komentarima ispod nam pišite da li biste voleli da uživate u njemu.

Video: Ovde vam ne trebaju krila, poleteće od jednog pogleda: Na krovu sveta među oblacima

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA