Pripreme za leto počinju: Ove plaže su najbolje za žurke i provod u Evropi

 
 
 ≫ 
  • 0

Neke od njih nalaze se i u zemljama koje srpski turisti rado biraju za odmor

žurka plaža Foto: Unsplash/Cassie Gallegos

Leto, sunce, plaža i zabava. Šta više poželeti? Možda neki koktel ili muziku? Sve to i mnogo više od toga nude neke od poznatih evropskih plaža, koje su postale sinonim za ludi letnji provod.

Španska Ibica i grčko ostrvo Mikonos već su dobro poznati, posebno među mlađim turistima, koji vole da partijaju. Možda vas iznenadi što su se na listi najboljih evropskih plaža za žurke, prema izboru Beachatlas, našle i crnogorska plaža Jaz i plaža Zrce, na hrvatskom ostrvu Pag.

1. Playa d`en Bossa, Ibica

Najduža plaža u španskom gradu Ibica prekrivena je finim, sitnim peskom. Osim kristalno čiste vode, posetiocima nudi i usluge spasilačke službe i brojne sportske aktivnosti. Poznata je po odličnim žurkama, koje se organizuju u brojnim barovima i kafićima, koji se na ovoj plaži nalaze.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Zrce Beach, Croatia (@zrcebeachcroatia)

2. Zrće, Hrvatska

Na visokom drugom mestu ove liste našla se jedna od najatraktivnijih plaža na ostrvu Pagu, ali i u celoj zemlji. Često je nazivaju i hrvatskom Ibicom.

3. Paradise plaža, Mikonos

Istini za volju, gde god se osvrnete na ovom grčkom ostrvu, uživanja neće manjkati. Ipak, Rajska plaža na Mikonosu poznata je kao mesto na kome su gostovali mnogi svetski poznati muzičari i di-džejevi. Na njoj postoji i poseban deo, namenjen nudistima.

4. Nissi, Aja Napa

Peščana plaža smeštena u blizini kiparskog letovališta Aja Napa među turistima je poznata po ludom provodu u toku noći, dok je u toku dana često posećuju porodice sa decom, budući da su dostupne mnoge atrakcije namenjene mališanima.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели MATHIAS (@mathlat)

5. Paraga, Mikonos

U vreme hipi pokreta, ova plaža na Mikonosu bila je posebno atraktivna. Danas je isto zanimljiva, ali prvenstveno ljubiteljima noćnog provoda. Ceo dan se ovde može čuti muzika iz nekog od brojnih barova.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA