Krstarenja su moguća i online, a evo i kako da "zaplovite"

 
 ≫ 
  • 0

Ako već ne možemo da putujemo, evo kako možemo online krstariti

Brod, kruzer, krstarenje Foto: Pixabay

Sve je veći broj kompanija, koje su fokusirane na organizaciju krstarenja, koje menjaju pravac svog poslovanja. U želji da svojim stalnim i potencijalnim klijentima omoguće da se upoznaju sa osećajem tokom krstarenja otvorenim morem, ove kompanije nude mogućnost i online tura.

Zabrana putovanja, koja je trenutno prouzrokovana pandemijom korona virusa je dovela do rađanja mnogih ideja, koje će pomoći ljudima da ostanu u toku, što bi se reklo. Zato je kompanija Marela Cruises pribegla jednom novom modelu, koji se dopao mnogima.

Krstarenje je moguće i u vanrednom stanju

Da, moguće je, ali samo online. Dovoljno je da zapratite stranicu na jednoj od društvenih mreža i da uživate. Baš zato što je The Cruising Baker privukao pažnju, sada možemo da saznamo svašta nešto zanimljivo o kompaniji Marella Cruises.

Ovu interesantnu stranicu vodi doktor Deni Martin Bredli, koji se trudi da svakog dana svoje fanove obraduje novom destinacijom. Tako na najbolji mogući način i uspeva da pokaže koliko je zapravo krstarenje fantastično.

Ne samo da pratiocima svojih stranica pruža mogućnost da upoznaju nova mesta online, već im isto tako nudi i mnoge druge zanimljive sadržaje.

- Mnogo je ljudi otkazalo krstarenja i osećaju se prilično loše u ovoj krizi, tako da je ovo bio zabavan način da se to okrene, izjavio je Bredli za Telegraph.

U želji da svima koji su u takvooj situaciji, ali i onima koji su želeli da idu na krstarenje, ali se nisu još uvek usudili, ovaj momak nudi nešto nesvakidašnje. Svi mogu sa njim zajedno krstariti online i uživati u fenomenalnim prizorima iz Dominikanske Republike, sa Barbadosa, Jamajke i drugih karipskih destinacija.

Joga, kuvanje i putovanje sa direktorima kompanija

kruzeri foto: pixabay.com

A da sve bude još interesantnije, ovu ideju donekle prate i druge brodske kompanije, koje čitavu priču upotpunjuju dodatnim aktivnostima, u kojima mogu da učestvuju svi pratioci konkretne stranice.

Tako na primer kompanija Lotus Cruises ide korak dalje, pa nudi mogućnost svakome da nauči kako se priprema jedan od lokalnih specijaliteta, koji se služi u poznatom restoranu u Kambodži. A mogućnost da vežbaju sa trenerima joge imaju pratioci kompanije Cristal Cruises.

Digitalnu ponudu ima i kompanija Aqua Expeditions, tako da pratioci imaju priliku da se virtuelno druže sa poznatim kuvarom iz Lime, koji je zaslužan za pripremu menija za kruzere te kompanije.

Da sve bude još interesantnije potencijalnim putnicima, pobrinula se kompanija Royal Caribbean International koja nudi mogućnost svima da se na putovanje otisnu sa Abe Hugjesom, direktorom te kompanije. Naime, on se odlučio na „putovanje“ sopstvenim brodom, tako da je malko, čini se stavio u zapećak matičnu kompaniju.

A kako i ne bi, kada on virtuelno putuje do Aljaske, a i svakodnevno se trudi da svoje pratioce uključi u različite zanimljive aktivnosti.

(A.B./Telegraf.rs)

Video: Helikopter EUROR-a iznad Jablanice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA