Grad koji Beograđani moraju da vide: Idealan vikend odmor na jugu Srbije je upravo ovde

 ≫ 

Komentari

  • iFox

    1. novembar 2020 | 12:19

    Samo Beograđani nemoj da dolaze, svi ostali ste i više nego dobrodošli.

  • Ivana

    1. novembar 2020 | 07:50

    "praistorijski lokalitet"je Medijana na putu za Nisku Banju.Bubanj sa tri pesnice je iz 20.veka.

  • Oki

    1. novembar 2020 | 07:40

    A mi iz Šida ne treba da vidimo Niš ili ipak samo Beogradjani?

  • Kosta

    1. novembar 2020 | 06:21

    Niš nije u južnoj Srboji nego u centralnoj.Južna Srbija je Vranje,Bujanovac i Preševo.

  • 7890

    1. novembar 2020 | 02:10

    Živeo sam u Nišu 13,5 gidina, studurao, radio i ofirmio porodicu. Život me je odveo na drugu stranu sveta. Moram da priznam da su to najlepše godine mog života. Niš je grad koji ima dušu, grad meraklija, grad dobrog pića i dobre hrane, grad lepih žena i predivne muzike, a o istiriji ste već rekli. Najbolje prijatelje sam tu stek'o i nažalost ostavio ali sam sa njima i sada u kontaktu. Niš je grad koji svaki Srbin treba da obiđe i oseti njegove čari. Ovo nije reklame radi, ovo je iz duše čoveka koji nije rođeni Nišlija ali je mladost proveo u Nišu.

  • Haha

    1. novembar 2020 | 00:52

    Na rebarca kod Gazda Rajka u Kazandzijsko sokace, ne propustam kad god dodjem j Niš.

  • Zzz

    31. oktobar 2020 | 21:48

    Čair nije u okolini već sam širi centar

  • Ha ha

    31. oktobar 2020 | 21:03

    Sve ste u pravu sem za burek. Burek u celom Nišu je više nego loš. Premasan, žilav, neravnomerno filovan, po sredini tepsije sav fil sa kraja nema ništa sem tvrdo ko opanak premasno testo. Inače sa mesom se samo zove, suštinski je to najmanje 80% soja a ponegde i svih 100%. Očaj u svakom smislu. Od sira je bolji samo u segmentu fila. Stvarno je pravi sir, doduše onaj pekarski najjeftiniji... Da se ne lažemo, dok naši balkanski muslimani(Goranci, Pazarci, Šiptari...) ne naprave burek, ostalo je loša kopija. Naravno pričam o kvalitetu izrade i sastojcima a ne o vrsti bureka(slagani ili rolovani) U Nišu imate odlične kafane i restorane sa roštiljem, pekare zaobiđite. Kragujavčke(pice i peciva) i Užičke(burek i neverovatna komplet lepinja) pekare su top klasa za Niš, provereno više puta na više mesta.

    • 31. oktobar 2020 | 21:34

      Frisbee

      @Ha ha

      Don't loop bro (ne lupaj brate). Ti ili nisi jeo burek u Nišu uopšte ili si jeo na pogrešnim mestima. Dođite vi u Niš zbog Niša.

    • 31. oktobar 2020 | 22:10

      Ivan Milovanović

      @Ha ha

      Brate, ti ako si isao u Braško ili Branković pekaru ne generalizuj, niko ti nije kriv.. Probaj kod niških Goranaca pa da vidis

    • 31. oktobar 2020 | 22:45

      Fenix

      @Ha ha

      Nisi jeo burek na pravom mestu! A druga stvar, burek nije burek, ako nije mastan.

    • 31. oktobar 2020 | 23:15

      Svrljizanka

      @Ha ha

      Ocito da si navikao da jedes plasticnu hranu i supu iz kesica pa ne razlikujes pravu hranu. Burek u Nisu je odlican a ti ako si imao peh u jednoj pekari ne znaci da je svuda tako. Zato je bolje i da ne dolazis u Nis. Treba probati svrljisko jagnje, belmuz i sir. Caka je u ispasi,livade su pune lekovitih trava koje zivotinje pasu pa otuda i kvalitetan sir a i meso. Evo to ti kaze neko ko je tamo rodjen .

    • 1. novembar 2020 | 08:24

      Dulence

      @Ha ha

      Tamo volim mekike na metar. Inace kvalitet mesa I bureka je propircional losem ekonomskom stanju stanovnistva. Ne moze od losih sirivina da se napravi kvalitetan proizvod.

  • baba smilja iz darosave

    31. oktobar 2020 | 18:47

    prosle nedelje partizan isao u posetu i obilazak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA