3 destinacije koje treba da posetite da biste uživali u autentičnim srpskim specijalitetima
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Goran
pazatski ćevap i užička lepinja.
Podelite komentar
Pirke
U vojvodjanskoj kobasici ide sve sem kosti ovde samo cisto meso
Podelite komentar
Pirke
Tamas vidi se da nisi probao peglanu, ja nikad nisam video peglani kulen😂
Podelite komentar
Blok 45
Pečenje jagnjeće ili praseće ( Čačak, Valjevo, Kraljevo...), teletina ispod sača sa kajmakom i čuveni ćevapi ( Novi Pazar), kobasice, čvarci, šunka, slanina ( Vojvodina). Duvan čvarci ( Valjevo). Teleće kolenice ( Sjenica). Perkelt (junećih gulaš sa rezacima) i skembići na razne načine ( Subotica). Divno se jede u našoj Srbiji.
Podelite komentar
Laki
Danas se posti!
Podelite komentar
Tamas
Nema aditiva i konzervansa ni u vojvođanskoj kobasici, za tim i nema potrebe, a tek za termičku obradu stvarno ne znam šta da kažem. Je l' i kulen tako peglaju? Ja tu stvarno ne vidim nikakvog smisla.
Podelite komentar