Jelo koje greje dušu: U čemu je tajna čuvene zlatiborske lepinje i zašto ju je nemoguće kopirati?
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ax
Sa severa Srbije sam, ali sam često u prolazu kroz zapadnu Srbiju. A kad sam u prolazu naravno neću jesti burek već Komplet lepinju. Probao sam ih na raznim mestima, ali misli da je ipak ona kod Šuljage najbolja. Prvo okus je najbolji, ali i sama jednostavmost i autentičnost tog mesta gde se ta lepinja jede prstima. To vam je isto kao sa burekom, koji je najbolji tamo gde ima samo sa mesom i uz to još samo pita sirnica i jogurt.
Sasa Tripkovic
Nije to nikakva Zlatiborska lepinja vec Užicka komplet lepinja koja se pravi na tradicionalan nacin u jedinstvenoj pekari kod Šuljage na Megdanu.
Haha
Užička* komplet lepinja