Rezervišite letovanje po last minute cenama – evo i gde

 
  • 1

Planirate letovanje ali još uvek niste odabrali destinaciju? Čekate najbolju last minute ponudu? Razmišljate preko koje agencije da putujete?

Deca, kupanje, plaža, letovanje, leto Foto: Shutterstock

Ako se ova i druga slična pitanja i vama motaju po glavi ovih dana – ovaj tekst će vam biti od koristi! Danas ćemo podeliti sa vama gde sve možete putovati u narednom periodu i iskoristiti ostatak leta za uživanje na nekoj od peščanih plaža! Za ovakvu avanturu ne morate odvojiti puno para, ukoliko angažujete proverenu agenciju da vam pomogne u odabiru aranžmana.

U nastavku vas vodimo na malo proputovanje po Grčkoj, Turskoj i Egiptu. Prema rečima zaposlenih u agenciji Barcino Tours, nećete pogrešiti ako izaberete bilo koju od ove tri destinacije za odmor. Na vama je da se odlučite šta vam najviše odgovara i kakav tip odmora vam najviše prija. Lepa vest je da je Barcino, zbog velikog interesovanja i kako bi kvalitetan odmor učinio još pristupačnijim, pripremio dodatne popuste za uplate u celosti za Grčku, Tursku i Egipat. Specijalnu ponudu i last minute popuste možete pogledati OVDE.

Grčka, putovanje, letovanje, plaža Foto: Shutterstock

Grčka – država rajskih plaža

U Grčkoj nalazi se veliki broj ostrva koja su, pre svega, poznata po peščanim plažama i tirkizno plavoj boji mora. Ovakve plaže su sinonim za Lefkadu, Kefaloniju, Tasos, Krit, Eviu, Zakintos, Skiatos i druga grčka ostrva. Naravno, ne morate letovati na nekom od ostrva kako biste uživali u ovakvom prizoru, grčkoj muzici, tavernama i osetili čari Grčke. Sve to možete iskustiti i na Halkidikiju, Jonskoj obali ili recimo Olimpskoj regiji. Jedno je sigurno, uživaćete u svim čulima ako se odlučite za letovanje u Grčkoj!

Turska, more, Antalijska regija Foto: Shutterstock

Turska – letovanje koje se pamti

Ko je makar jednom letovao u Turskoj, pogotovu u Antalijskoj regiji, zna da su Turci dobri domaćini i koliko se trude da turistima upotpune letovanje. U skladu sa tim, u Antaliji, Alanji, Kemeru, Sideu i Beleku možete rezervisati smeštaj u hotelu koji broje 4* i 5*, nude all inclusive uslugu i poseduju privatnu plažu, bazen, bar, restorane, tobogane i razne animacije za decu. I sve to kako bi pružili što bolju uslugu svojim gostima. Turska letovanje je odličan izbor ako putujete sa decom, društvom ili u paru. Na raspolaganju vam je i Egejska regija Turske, za one koji žele da posete čuvena letovališta Kušadasi, Sarimsakli i Bodrum.

Viva travel Hurgada Foto: Pixabay

Hurgada – biser Crvenog mora

Jedna od definitivno najposećenijih destinacija ove godine je Hurgada. Turistima je omiljena, pre svega, zbog fantastičnih izleta. Samo neki od njih su krstarenje i ronjenje u Crvenom moru, džip safari, obilazak Kaira, Luksora, čuvenih piramida i kupanje na Orange Bay plaži. Ovo mesto odiše istorijom i izleti ostavljaju bez daha, ali se turistima dopadaju i hoteli koji su moderno opremljeni, sa all inclusive uslugom, privatnim peščanim plažama i različitim sadržajima. Za sve avanturiste, ljubitelje ronjenja i luksuznih hotela, Hurgada je pravo mesto za odmor!

Nadamo se da smo vam makar malo pomogli u odabiru, a za izbor termina i hotela za letovanje na raspolaganju su vam agenti prodaje u Barcino Tours-u. Agencija radi svakog dana, a adrese poslovnica i kontakte možete pronaći OVDE. I ne zaboravite da vas u Barcinu očekuju dodatni popusti za uplate u celosti!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA