Najlepša srpska planina idealna za izolaciju u jeku korone: 7 noćenja u brvnari već od 160 evra

 
 
 ≫ 
  • 4

Predah od gradske u toploj brvanari

Foto: Pixabay.com

Izolacija na najlepšem mestu u našoj zemlji svakako ima svojih čari. Ne samo da ćete moći da ispoštujete sve predviđene mere, nego ćete imati priliku i da uživate u lepotama planine Tare.

Ako želite da odmarate u kućici iz bajke, rešenje su planinske brvnare, koje se nude za iznajmljivanje posetiocima na ovoj planini.

 Savršena izolacija od grada i korone

Pored toga što ćete zaista na najbolji mogući način ispoštovati sve trenutno aktuelne mere, uživaćete u kratkom predahu od gradske vreve, ušuškani u toploj brvnari.

Tako se recimo u Bajinoj Bašti, polovinom novembra meseca može iznajmiti brvnara za oko 160 evra za 7 noćenja. U okviru nje se nalaze 2 spavaće sobe, dnevni boravak i jedno kupatilo.

Oko 200 evra u istom periodu košta iznajmljivanje brvnare sa pogledom na jezero Perućac, u okviru kojih se nalazi 4 ležaja.

Foto: Pixabay.com

Posebno je atraktivna i brvnara u Mitrovcu na Tari, za čije iznajmljivanje je u navedenom periodu, takođe na bazi 7 noćenja potrebno izdvojiti ukupno oko 230 evra. U toj lepo i moderno uređenoj brvnari, može biti smešteno do 5 osoba.

Oko 270 evra košta iznamljivanje u istom periodu i za isti broj noćenja u selu Račanska Šljivovica, a trenutno najskuplja opcija iznosi 1.050 evra. Toliko za 7 noćenja košta iznajmljivanje brvnare u Zaovinama, u kojoj može biti smešteno do 8 osoba.

 Zima na Tari

Ukoliko odlučite da u drugoj polovini decembra odmarate na Tari, trebalo da očekujete i nešto više cene. Najpre zbog nastupajućih praznika.

Najjeftinija opcija u ovom trenutku, kada je u pitanju iznajmljivanje brvnare na ovoj planini iznosi ukupno oko 360 evra. Toliko košta iznajmljivanje brvnare u Bajinoj Bašti, koja je namenjena za smeštaj do 6 osoba, a za ukupno 7 noćenja u drugoj polovini decembra.

Foto: Pixabay.com

Ukoliko vas zanima iznamjljivanje brvnare u selu Ljuboš, onda je to još jeftinija opcija od pomenute. U istom periodu, za najviše 4 osobe, na bazi 7 noćenja će iznajmljivanje brvnare u tom selu iznositi nešto više od 300 evra. A oko 20 evra više je potrebno izdvojiti za iznajmljivanje brvnare, namenjene smeštaju do 4 osobe, koja se nalazi u selu Račanska Šljivovica.

Foto: Youtube/Printscreen/TheBrvnareShow TV

Oko 680 evra košta iznajmljivanje brvnare u Mitrovcu. U njoj se nalaze 3 spavaće sobe, zatim dnevni boravak i kupatilo, a namenjena je za smeštaj do maksimalno 7 osoba.

Video: 10 destinacija u Srbiji gde možete provesti ostatak prošlogodišnjeg odmora

(Telegraf.rs/Aleksandra Blažević)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    14. novembar 2020 | 13:22

    Pa da mi u nedodjiji upadnu migranti u brvnaru!

  • Mica

    14. novembar 2020 | 12:28

    Bolje u Antaliju, nego u memljive vikendice.

  • Lili

    14. novembar 2020 | 13:45

    Draga srpska braco i sestre,vredi i dozivjeti i vidjeti sve i obilaziti sva sela ,planine,jezera,nego putovati po Evropi!Poslusajte me!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA