Za povratak u ritam Frikom zalogaj je bitan: Najpraktičnija užina za školarce

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Vrlo dobro znamo koliko su naši školarci i budući školarci izbirljivi i kako samo na osnovu njima znanih kriterijuma biraju pribor za školu, sveske, rančeve, patike i ostalo. Kada je hrana u pitanju, tu se proces još više usložnjava, jer preferencije su jedno, a kvalitetna i izbalansirana ishrana nešto sasvim drugo. Pokušavajući da otkrijemo tajnu užine koje odgovara svima – i roditeljima i mališanima, došli smo do jedinstvene formule.

Formula glasi: praktično + jednostavno + ukusno + hrskavo + hranljivo + malo slatko = zadovoljni i đaci i roditelji.

Naše istraživanje je pokazalo da školarci vole da što više vremena na velikom odmoru provedu igrajući se i zabavljajući se sa svojim drugarima. Samim tim treba pronaći rešenje za užinu koje je praktično i koje može da se jede onako „s nogu“. A šta je praktičnije od mini zalogaja, poput Frikom ribljih štapića u zlatnoj panadi ili na primer Fish nuggets-a. Tu su i Premium riblji štapići, kao i Panirana riba u hrskavoj panadi. Ispunjavaju glavni kriterijum da su praktična užina, baš kao grickalice, koje su našim najmlađima i omiljene. Znamo da školarci vole i da hrana izgleda lepo, a znamo i da nuggets-e i te kako obožavaju, te je ovo idealna kombinacija.

Zatim, ispunjavaju kriterijum da su izuzetno jednostavni za pripremu, jer se spremaju za najviše 8 minuta, što je roditeljima pored nutritivnih vrednosti i te kako važna stavka.

Pored ribljeg segmenta, ono što se takođe uklapa u našu dobro ispitanu formulu o savršenstvu jedne užine jesu i Frikomovi zalogajčići od testa. Najlaganije nešto što najmlađi vole svakako jesu pileća prsa i topljeni sir, a upravo to je spakovano u jednu vrstu mini rolls-a. Zatim, tu su i Mini rolls sa sirom i spanaćem, zatim Rolnice sa sirom i spanaćem, kao i Mexicana rolnice sa povrćem. Svi ti zalogajčići hrskavog testa ispunjenog različitim punjenjima definitivno će utoliti glad školarcima, ali pre svega uživaće u svakom zalogaju.

Međutim, tu se njihov dan ne završava. Kako bismo ispunili deo o izbalansiranosti obroka iz naše formule, jednom dobrom danu treba dodati i dosta povrća, koje se krije u Frikom začinjenim mešavinama - Gurman, Provansa i Četiri godišnja doba. Sve ove mešavine spremaju se za svega sedam minuta. Jednostavnost se ogleda u tome što su sve ove mešavine prethodno spremljene i začinjene po meri svakog od nas. Eventualno im možete dodati neki komad mesa, a kako biste školarcima pripremili obrok koji će ih oduševiti obavezno kao prilog dodajte i Extra tanki Frikom pomfrit.

Na kraju formule jasno stoji da savršen obrok za školarce ne može da prođe bez slatkiša. Kako je septembar mesec u kojem leto još uvek traje, sladoled je idealna opcija. King u čašama je baš onaj sladoled za celu porodicu i po ukusu i po teksturi i kvalitetu. Slana karamela, sa komadićima keksa i makadimija orahom čini jedan od ukusa. Ukoliko volite voćne delikatese, onda je King Majestic sa ukusom čizkejka i prelivom od borovnice sladoled po vašoj meri. Nismo zaboravili ni ljubitelje čokoladnih ukusa, a za njih je tu King Obsession, sa više vrsta čokolade, koje se otkrivaju u svakom novom sloju.

Ukoliko na svo to uživanje dodate i kvalitetno provođenje vremena sa školarcima nakon časova, onda ste definitivno otkrili i formulu za savršen dan. Na kraju krajeva, sve je lakše kada je podrška tu i kada su svi procesi pojednostavljeni, a deca zadovoljna i sita.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA