Opera&Ballet Nights, drugo veče: Sergej Polunjin sa "Raspućinom" pokazao klasu, publika stojeći aplaudirala

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Druge večeri manifestacije Opera&Ballet Nights nastupio je Sergej Polunjin sa baletom "Raspućin" i, kao što se očekivalo, dobio ovacije publike. Veliko interesovanje vladalo je za ovaj događaj, i gotovo sa mesta u Sava Centru bila su popunjena.

Sergej Polunjin pokazao je zašto je jedan od najboljih baletana svih vremena. Plenio je na sceni svojim pokretima, gracioznošću, a publika je umela da ceni svaki njegov dobar potez. Kao što je Sergej ranije naglasio u intervjuu za Telegraf.rs,  komad "Raspućin" bio je prilično brzog ritma.

Video: Sergej Polunjin pokazao klasu u Sava Centru: Pogledajte kako je bilo na baletu Raspućin

Posebnu draž dala je i muzika, koja je specijalno kreirana za ovaj balet. Dobar posao odradili su i scenograf Oto Bubenicek, kao i modna dizajnerka Ulijana Sergenko, koja bila zadužena za kostime ovog komada.

Osim Polunjina, briljirali su i ostali članovi "Raspućina", kao što su Aleksej Ljubimov u ulozi cara Nikolaja II, Elena Polunjin, Sergejeva supruga, koja je igrala caricu Aleksandru Feodorovnu, takođe i Džon Kuk kao princ Feliks Jusupov. Impresivan je bio i mladi Jaromir Furajev, koji je bio sjajan u ulozi carevića Alekseja.

Publika je na kraju, kako je i navedeno, aplaudirala stojeći ekipi "Raspućina" na dobrom odrađenom poslu.

(Telegraf.rs)

Video: Opera and Ballet Nights, prvo veče: Publika uživala u "Aidi" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA