Vreme čitanja: oko 1 min.

Boba Latinović: Predstava "Tvoje i moje" je drugačija od svega što smo radili do sada

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je projekat potpuno drugačiji od svega što smo imali priliku da radimo. Ne postoje uloge podeljene striktno, u smislu ja igram neku ulogu", rekla je Latinović

  • 0
Boba Latinović Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Boba Latinović koja je govorila o svojoj ulozi u predstavi "Tvoje i moje" pozorišta "Boško Buha".

Premijera je večeras u teatru "Vuk", a Latinović je rekla da je Boris Liješević "čarobni reditelj", sa kojim veći deo glumaćke ekipe "ima priliku prvi put da rade" na njegovom autorskom projektu "Tvoje i moje".

"Ovo je projekat potpuno drugačiji od svega što smo imali priliku da radimo. Ne postoje uloge podeljene striktno, u smislu ja igram neku ulogu", rekla je Latinović.

Prema njenim rečima, tema predstave su najranija naša sećanja, a Liješevič je okupio ekipu koja je bila zainteresovana da se upusti "u nov, zanimljiv i neobičan istraživački proces".

"Krenuli smo kroz priču o našim prvim sećanjima iz detinjstva da sklapamo predstavu. U svakoj priči svako igra i sam sebe i još neke učesnike te njegove priče, a pri tome i mi glumci igramo jedni drugima u pričama", navela je Latinović.

Prema njenim rečima, niko od glumaca nema samo jednu već ima bezbroj uloga.

Latinović je rekla da veruje da će publici predstava biti zanimljiva, jer su glumci na probama jedni drugima bili publika.

"Ako publici bude upola zanimljivo kako je nama bilo na probama mi smo već više nego uspeli", navela je glumica.

Latinović je navela da će posle premijere "Moje i tvoje" nastaviti da živi tek od jeseni, a u pozorištu "Boško Buha" rediteljka Milica Kralj priprema vodvilj, dok su u planu i tri dečije predstave.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Trišić: Branislav Nušić je provokativan pisac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA