Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijera predstave "Sada nije juli" u Ateljeu 212 u okviru glavnog programa BELEF-a

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

25. juna u 20.30h, scena Petar Kralj

  • 0
Predstava "Sada nije juli", Atelje 212 Foto: Promo/ Boško Đorđević

Ova ljubavna priča u kojoj igraju mladi glumci Danilo Milovanović i Mila Lalović, dešava se na jednom ostrvu (i na putu do ostrva), pod nemilosrdnim, letnjim suncem, ON (20) i ONA (20), posle duže razdvojenosti, pokušavaju da evociraju nekadašnju romantičnu ljubav – ako je nje ikada i bilo.

U okruženju letnjeg filmskog festivala na kojem rade kao volonteri, glavni likovi drame pokušavaju da pronađu zajednički jezik u moru ličnih asocijacija, da pronađu empatiju u opštoj apatiji, i da prevaziđu međusobno otuđenje uprkos ličnim strahovima i frustracijama. U stalnom klinču, On i Ona zajedno prolaze kroz devet scena, odnosno devet situacija – putovanje (kopnom i vazduhom), randevu na brodu, besmisleni manuelni rad u podrumu jedne lokalne osnovne škole, ljubomornu svađu na plaži, borbu sa sunčanicom na dokovima, otvaranje festivala, odlazak u ambulantu i na kraju poslednji susret, u kom oboje dolaze do velikog i očekivanog klimaksa koji svaka ljubavna priča mora da doživi, pa i ona najtužnija. Što ova svakako nije.

Predstava Foto: Promo/ Boško Đorđević

Autor predstave je Đorđe Kosić, reditelj Luka Grbić, dramaturškinja Nina Plavanjac, kostimografkinja Marija Marković Milojev, muzika Bend "Mitsko biće" (Jovan Ilić, Andrijana Manojlović, Nemanja Đorđević i Boris Milanović), asistentkinja režije Sara Ristić,

IGRAJU: ON - Danilo Milovanović, ONA - Mila Lalović.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA