Vinča izveo svoju baku Dušanku na pozornicu i rasplakao prepunu mts Dvoranu: Uživale i poznate ličnosti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Gotovo dva sata, uz uvodnu asistenciju kolege Branka Krsmanovića, Vinča je zasmejavao odlično raspoloženu publiku

Sa samo 28 godina, Goran Vinčić Vinča postao je najmlađi komičar koji je rasprodao koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i mts Dvoranu u Beogradu. Istovremeno je i jedni komičar iz Hrvatske koji je uspeo rasprodati nekadašnji Dom sindikata.

Gotovo dva sata, uz uvodnu asistenciju kolege Branka Krsmanovića, Vinča je zasmejavao odlično raspoloženu publiku i po prvi put u Beogradu predstavio novi materijal pod nazivom "Reci mi da se šališ". Publici je priredio i veliko iznenađenje kada je svoju baku Dušanku pozvao na pozornicu.

"Pre nekoliko godina obećao sam svojoj baki, ako ikada budem nastupao u MTS dvorani, da ću je izvesti na scenu. Došlo je vreme da održim obećanje" rekao je Vinča na kraju nastupa i doveo svoju baku Dušanku na scenu.

Publika nije krila oduševljenje, a ni suze. "Ovo je definitivno bio najemotivniji nastup u mojoj karijeri, hvala predivnoj publici koja me dočekala kao domaćeg komičara. Zauvek zahvalan za ovo predivno veče!".

Brojni posetioci iz prvih redova dobili su dozu humora na svoj račun, a u mts Dvorani su se zabavljala i neka poznata lica - glumac Bojan Dimitrijević, komičari Srđan Olman, Andrija Dabanović, Aleksandar Perišić, komičari i glumci - Kruševac Geto i brojni drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA