Ovacije za Voju Brajovića i Sergeja Trifunovića u Hrvatskoj: Publika ih je aplauzom nagradila u Rijeci

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Predstavu "Voz" su odigrali odlično, što svedoči i reakcija publike nakon komada.

Glumci Voja Brajović i Sergej Trifunović gostovali su sa svojom predstavom "Voz" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Rijeci. Odigrali su odlično, što svedoči i reakcija publike nakon komada.

Gledaoci su Voju Brajovića i Sergeja Trifunovića nagradili gromoglasnim aplauzom, što možete videti na snimku na početku teksta.

Inače, tokom predstave u Rijeci se desio manji "incident". Kako piše Jutarnji list, jedan od muškaraca u publici nije prestajao da "petlja" po svom mobilnom telefonu, pa je Trifunović prekinuo predstavu, prišao mu i oduzeo mobilni i pacio na pod, a dobio je i aplauz zbog toga.

Voja Brajović je potvrdio za Telegraf.rs da se ovo desilo.

"Istina je da se to desilo. Ne bih sada nešto da produbljujem tu temu, ali je zaista gledalac taj koji je telefonom remetio predstavu i Sergej je, u duhu uloge, prišao i uradio to što je uradio", započeo je Voja za TelegrafJetset dodavši:

"Znate šta, takav je koncept predstave. Potrebno je da publika bude tiha, desi se nekada neka situacija, ali ništa toliko ekstremno. Interakcija sa publikom je jako bitna kada je konkretno ova predstava u pitanju. Ljudi su se nasmejali nakon incidenta tako da nema mesta skandalima", završava Voja za TelegrafJetset.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako je...

    10. februar 2023 | 09:31

    Naš FDU,najjači na svetu...

  • Pp

    10. februar 2023 | 11:26

    Svakog srbomrsca i srpskog autošovinistu tako dočekuju. Sergej više mrzi Srbiju i od Hrvata, a Voja je stara jugoslovenska komunjara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA