Miki Krstović otkrio kako bira uloge i na šta je preponosan

 
 ≫ 
  • 0

Glumac je govorio i o brojnim nagradama koje je dobio

Glumac Miodrag Miki Krstović  je gostujući u emisiji "Beogradska hronika" da misli da čovek treba da bude vlasnik svog života. On je naveo i da se mora znati da iznese teret uspeha i nagrada.

Miki Krstović je dobitnik brojnih nagrada, kao što su "Raša Plaović", "Miloš Žutić", "Milivoje Živanović", "Petar Kočić" i navodi da su za njega priznanja radost, a ne opterećenje.

- To je meni dokaz da to što sam radio, sve ove godine koliko radim, da sam radio dobro, da sam bio na dobrom putu i priznajem da me nagrade raduju ali me ne opterećuju - rekao je glumac, prenosi RTS.

Krstović je govorio i o glumačkom poslu i naveo da je posao takav da "su glumci uglavnom birani".

- Kada vas nego odabere i pita za neki angažman, onda vi birate da li ćete pristati da igrate ili nećete. Tako da, u stvari, to jeste nesreća što vas neko bira. Ja ne mogu ništa da planiram za iduću godinu, zato što ne znam - ko mene planira - rekao je Krstovič.

Komemoracija u znak sećanja na Bozidara Bote Nikolića Miki Krstović Foto: B.P./ATAImages

Glumac je naveo da nikada nije pogrešio kada je odbio neku ulogu i da ima dobru procenu. On navodi da vaga svaku ulogu i da igra onaj lik koji ga raduje.

Krstović navodi da je srećan što je nekim kolegama u ostvarenjima glumio oca.

- Preponosan sam na to kakve su koleginice i kolege kojima sam bio otac, tao da imam toliko divne dece, da sam presrećan filmski i pozorišni otac - rekao je glumac i naveo da u Beogradskom dramskom pozorištu radi na predstavi Idiot po delu Fjodora Dostojevskog, čija se premijera očekuje 30. decembra.

(Telegraf.rs/izvor: RTS)

Video: Čamagić: Radovi na rekonstrukciji Trgovačke škole trajaće do jula naredne godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA