Sprema se predstava povodom 70 godina vladavine kraljice Elizabete II: Glumiće je holivudska legenda

 
  • 1

- Kako bismo obeležili ovu značajnu priliku, donećemo naciji slavljeničku, zvezdanu predstavu - rekla je ispred ITV-a Kejti Roklif

U Ujedinjenom Kraljevstvu priprema se spektakl povodom 70 godina vladavine Elizabete II. Televiziska kuća ITV pozvala je brojne poznate ličnosti da učestvuju u proslavi, a najavljena je i predstava u čast kraljice.

Kako navodi Variaty, u njoj će učestvovati Tom Kruz i Helen Miren. Sam pozorišni spektakl uključivaće 1.3000 izvođača, ali i 500 konja.

Gledaoci će moći da vide različite istorijske trenutke vladavine Elizabete II.

Kraljicu će glumiti Helen Miren.

Helen Mirren Miren Helen Miren Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za muziku je zadužen orkestar od 75 članova. Biće tu i drugih poznatih gostuju, poput Endrjua Lojda Vebera, Džoan Kolins (Aleksis iz "Dinastije"), ser Dejvida Džejsona (Del Boj iz "Mućki")...

- Kako bismo obeležili ovu značajnu priliku, donećemo naciji slavljeničku, zvezdanu predstavu, s raznim performansima i epskim putovanjem kroz istoriju, koje će ispričati neka od najpoznatijih i najcenjenijih imena filma i televizije - rekla je ispred ITV-a Kejti Roklif, a prenosi 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA