Nedeljni onlajn repertoar domaćih pozorišta: Ove predstave možete da pogledate kod kuće

 
 ≫ 
  • 0

Ove predstave možemo pogledati večeras, kao i narednih dana...

Opera i teatar Madlenianum, Sloboda Mićalović Sloboda Mićalović kao Lola u drami "Plavi anđeo" / Foto: Promo/Madlenianum

Onlajn repertoar domaćih pozorišta je bogat i drži svoj sedmični standard. Narodno pozorište, Atelje 212, JDP i druge ustanove kulture preko interneta predstavljaju svoje najlepše predstave.

Ovo su pojedine koje možete pogledati ove sedmice...

Narodno pozorište u Beogradu

Devetnaestog maja u 21h na YouTube kanalu Narodnog pozorišta u Beogradu publika će imati priliku da pogleda "Boemi", operu Đakoma Pučinija.

Sutra, 20. maja u 21h, na repertoaru je "Don Đovani", opera V. A. Mocarta, dok 21. maja u 21h publika može pogledati balete "Songs"/"Oni"/"Ćelava pevačica".

Atelje 212

Svakog utorka, četvrtka i subote na Fejsbuk kanalu Ateljea 212 emituju se snimljene predstave u terminima od 20h. Na repertoaru večeras je "Hamlet u podrumu" Vilijama Šekspira.

Jugoslovensko dramsko pozorište

U četvrtak 21. maja u 21h na YouTube kanalu JDP-a, kao i na zvaničnom sajtu institucije, premijerno će biti emitovana predstava "Ajnštajnovi snovi" Alena Lajtmena, u režiji Slobodana Unkovskog. Reprize su u petak 22. i subotu 23. maja u 21h i u nedelju 24. maja u 18 i 21h.

Opera i teatar Madlenianum

Pod nazivom Virtuelno putovanje Madlenianuma, predstave ovog pozorišta se emituju preko njegovog YouTube kanala - i to sredom, petkom i nedeljom u terminu od 19:30h.

U sredu, 20. maja, na repertoaru je "Madam Baterflaj", opera Đakoma Pučinija. Reprizno emitovanje: četvrtak 21. 5. i subota 23. 5. od 18h.

Opera i teatar Madlenianum, Katarina Radivojević Katarina Radivojević kao Cica Žeravica u drami "Dama iz Meksika" / Foto: Promo/Madlenianum

U petak, 22. maja, publika može pogledati "Plavi anđeo", dramu Branislava Pipovića. Reprizno emitovanje: nedelja 24. 5. u 18 časova i ponedeljak 25. 5. u 18h.

U nedelju, 24. maja, očekuje nas "Dama iz Maksima", drama Žorža Fejdoa. Reprizno emitovanje: utorak 26. 5. i sreda 27. 5. od 18h.

Dom kulture "Studentski grad"

DKSG kulturni program emituje preko svojih Fejsbuk i Instagram stranica. U okviru pozorišnog programa, 19. maja u 20h, publika može pogledati predstavu Zvezdara teatra, "Klaustrofobična komedija", Dušana Kovačevića.

Klaustrofobična komedija, Zvezdara teatar Foto: Promo/Dom kulture "Studentski grad"

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljeno prvo kolo Izabranih dela Svetislava Basare na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA