Van Gogh predstavio novu pesmu i spot: Poslušajte "Lud i sam"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0
Van Gogh Foto: Ivan Miladinović

Nakon što su nas 2019. godine obradovali albumom „More bez obala“, i turnejom, koja je trajala punih pet godina, grupa Van Gogh započinje svoje novo muzičko poglavlje, singlom „Lud i sam“. Publika je 27. oktobra u 18h na musicvangogh You Tube kanalu imala priliku premijerno da pogleda spot, a već od danas, pesma će biti u regionalnoj medijskoj rotaciji!

Tokom prethodne dve godine, Srba i Đule su sa svojim producentom Vojom Aralicom, prošli kroz još jedno, inspirativno muzičko putovanje! Kako kaže frontmen grupe Zvonimir Đukić, bend nije sebi dozvolio luksuz, da se u kreativnom smislu ponovi i osloni na već postignuto:

Prateći senzibilitet, osmelili smo se na novi muzički iskorak, bez želje da podilazimo ukusima i krutim stilskim odrednicama. Sad kad je album završen, želja nam je da na svaka tri meseca, korak po korak, singl po singl, spot po spot, razmenjujemo energiju sa publikom. Sve kockice "mozaika", složiće se 2026. godine na vinilu i CD-u, u sliku našeg jedanaestog po redu studijskog albuma“.

Van Gogh Foto: Marko Vajagić

Krajem januara 2025. godine, bend će predstaviti drugi po redu singl i spot, za pesmu "DO POSLEDNJEG DAHA", a 22. aprila 2025. godine, na Svetski Dan planete Zemlje, i treći za pesmu "ZA PLANETU S.O.S.". Pesme će po objavljivanju, biti dostupne na svim digitalnim prodavnicama:

Energija mladih ljudi na našim koncertima budi nadu, otkrivanje njihove posvećenosti, za nas je poseban nivo umetnosti", kaže Đule.

Van Gogh će se pred publikom u Beogradu pojaviti 29. novembra u Domu Omladine, na istom onom mestu gde je 1986. godine prvi put zasvirao „Tragove prošlosti“, i time će započeti svoju novu turneju.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA