Grupa Iron Maiden se oprostila od Pola Di' Ana

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Grupa Iron Maiden oprostila se od svog nekadašnjeg pevača Pola Di' Ana, koji je preminuo. Bend je na svom Instagram profilu izdao saopštenje u kome se iskazuje žaljenje zbog smrti svog bivšeg člana.

"Svi smo duboko tužni zbog saznanja o smrti Pola Di’Ana ranije danas. Polov doprinos Iron Maiden-u je bio ogroman i pomogao nam je da krenemo na put kojim smo kao bend putovali skoro pet decenija.

Njegovo pionirsko prisustvo kao frontmena i vokala, kako na sceni, tako i na naša prva dva albuma, ostaće veoma rado u sećanju ne samo kod nas, već i kod obožavalaca širom sveta.

„Tako je tužno što ga više nema“, komentariše Stiv Haris. „Bio sam u kontaktu sa njim tek nedavno dok smo pisali jedno drugom o Vest Hemu i njihovim usponima i padovima. Barem je još uvek svirao do nedavno, bilo je to nešto što ga je držalo, da bude tamo kad god je mogao. Svima će nam nedostajati. Počivaj u miru druže ⚒⚒.”

Bili smo veoma zahvalni što smo imali priliku da se sustignemo pre nekoliko godina i da još jednom provedemo vreme sa njim. U ime benda, Roda i Endija, i celog tima Iron Maiden, izražavamo najdublje saučešće Polovoj porodici i bliskim prijateljima. Počivaj u miru, Pol", navodi se u objavi.

(Telegraf.rs)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA