KOSHEEN u subotu u Dorćol Platzu, Šan Evans: "Prava je radost i privilegija deliti prostor sa vama"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Britanski elektro bend KOSHEEN će, na koncertu 19. oktobra u Dorćol Platzu, sa beogradskom publikom proslaviti 25 godina rada. Bend Kosheen je, predvođen izvanrednim glasom i energijom Šan Evans (Sian Evans), čuven upravo po nastupima uživo, što će još jednom potvrditi na slavljeničkom koncertu. Na koncertu će izvoditi svoje najbolje pesme, koje su stvarali tokom 25 godina duge karijere, a karte su skoro rasprodate. U prodaji je ostalo još malo ulaznica po ceni od 2.500 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision i preko online servisa tickets.rs.

Beogradska publika još uvek pamti njihov koncert na Belgrade Beer Fest-u 2022. godine, kada su nastupali na prepunom Ušću, a bolje će osetiti esenciju njihove energije u intimnom prostoru kakav je Dorćol Platz.

Šan Evans, koja je veoma upečatljiva na sceni, ulaže mnogo energije u svaki nastup, a snaga njene muzike je u skladu sa njenom jedinstvenom pojavom i harizmom. “Hvala vam što nastavljate da unosite svoju energiju u nastupe, što ste slušali i pustili nas u svoj život. Prava je radost i privilegija deliti prostor sa vama.” pred koncert je poručila Šan beogradskoj publici.

Pored pesme “Hide U”, koja je postala himna klupske kulture, bend će izvoditi i svoje crossover hitove “Catch”, “Hungry” i “All In My Head” koji su ih vinuli na vrh britanskih top lista. Od poslednjeg nastupa u Beogradu imali su turneje u Velikoj Britaniji, Evropi i Australiji, a gde god su nastupali reakcija publike je bila neverovatna. Tako će sigurno biti i 19. oktobra u Dorćol Platzu.

(Telegraf.rs)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA