Veče emocija: Hari Mata Hari održao prvi od dva zakazana koncerta u mts Dvorani

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Horsko pevanje, aplauzi, smeh i suze, obeležili su koncert Harija Mata Harija u mts Dvorani, gde poznati pevač nastupa tradicionalno od 2022. godine. Kultna dvorana večeras je isijavala pozitivnu energiju koju je svojoj publici nesebično podario poznati pevač, na prvom od dva zakazana koncerta na istom mestu. Po dogovoru, novi susret sa publikom biće održan već sutra 17. oktobra.

Kao što se i očekivalo, Hari je Beograđanima pripredio pravo muzičko putovanje kroz vreme, prolazeći pesmama kroz sve periode svoje višedecenijske karijere na pop sceni. Pevalo se horski: Kao domine, Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim, Lejla, Emina...

Poznat kao ljubitelj jednostavne scenografije, kojoj su Beograđani mogli da svedoče godinama unazad, na istom mestu, Hari Mata Hari je nastupio na skoro pa pozorišnoj bini, koju je krasila samo crvena zavesa i prigodno osvetljenje, dok ga je po običaju pratio njegov bend u sastavu: gitare, klavijature, bas gitara, bubanj i tri prateća ženska vokala.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ovim koncertom je nastavio tradiciju nastupa u mts Dvorani u kojoj svake godine puni poznatu salu, simbolično, tokom meseca oktobra.

Hari Mata Hari prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

(Telegraf.rs/Jelena Kostadinović Burazor)

Video: Hari Mata Hari zapevao na rođendanu našeg poznatog hirurga Srđana Mijatovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA