U prodaji je zadnjih 100 ulaznica za koncertni spektakl Andréa Rieua u Beogradskoj areni

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Beogradska publika 14. novembra uživaće u spektaklu u Beogradskoj Areni koji priprema fantastični André Rieu. Violinista i dirigent, koji već godinama na najvećim svetskim pozornicama uz svoj orkestar oduševljava obožavaoce, i ovaj put je gotovo rasprodao celu dvoranu nešto više od mesec dana pre samog koncerta. Veseli se povratku u Beograd i publici obećava nezaboravno veče kada će zajedno stvoriti uspomene za ceo život.

Sudeći po interesovanju za njegov koncert, srpska publika obožava ovog muzičkog virtuoza i zaljubljenika u muziku koji na svakom nastupu dvoranu pretvara u plesni podijum. Sa svojim Johann Strauss orkestrom, ali i izvrsnim međunarodno priznatim solistima, izvodi najveće filmske, klasične, pop, rock hitove kao i one iz mjuzikla, opereta te naravno najlepše valcere. Njegov veliki orkestar, čiji brojni članovi su uz njega već gotovo 25 godina, poznat je po svojim lepršavim izvedbama, začinjenim humorom, kojima publici otvara put u svetsku muziku i ples. Njihovi nastupi uvek su vrhunski doživljaj jer svojevrsni Holanđanin veliku pažnju posvećuje raskošnim kostimima kao i scenografiji, a njegovi veličanstveni nastupi idealna su zabava za celu porodicu.

-S veseljem iščekujem nadolazeći beogradski koncert i ponosan sam što Star produkcija već godinama sarađuje s Andréom Rieuom i njegovim izuzetno profesionalnim timom. Njegova je misija pružiti zabavu publici, približiti ljudima svoju veliku ljubav i entuzijazam prema muzici i u tome uvek iznova uspeva, zajedno sa svojim orkestrom koji mu je kao porodica - izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije, organizator koncerta.

Rieu, jedan od najuspešnijih muzičara današnjice može se pohvaliti s više od 40 miliona prodanih albuma, njih preko 500 u platinastom izdanju. Njegove koncerte svake godine poseti više od pola miliona ljudi, a pratitelji na društvenim mrežama kao i pregledi njegovih videa na Youtubeu broje se u desetinama miliona.

Požurite i ulaznice nabavite na tickets.rs te saznajte zašto je André Rieu već dugi niz godina jedan od najpopularnijih izvođača na svetu!

Ovaj koncert poćinje tačno u 19:30 h.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Bećerić: Pošto ni mi advokati ni sudija nismo doktori, sud će raditi po onome što je komisija rekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA