Lanna, muzička senzacija iz Srbije, trijumfalno završila svoju prvu rezidenturu na Ibici

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Lanna, muzički vunderkind i najmlađa članica Exitovog centra za razvoj talenata, trijumfalno je završila svoju prvu letnju rezidenturu u jednom od najjačih klubova na svetu - Hï Ibiza klubu, gde je nastupala rame uz rame uz vodeće globalne DJ zvezde poput Davida Guette i Erica Prydza.

Naša talentovana DJ-ica je potvrdila status najbrže rastućih imena na svetskoj elektronskoj sceni i time što je već na početku rezidenture prebačena iz intimnijeg prostora Club Room-a na glavnu binu, poznatu kao Theatre, na kojoj je svirala sve do kraja svoje rezidenture.

Lanna je svoju letnju rezidenturu započela 31. maja u intimnom prostoru Club Room-a u Hï Ibiza klubu, ali je zahvaljujući izvanrednim nastupima ubrzo dobila priliku da pređe na glavnu binu – čuveni Theatre – i zatvori veče pred više od 5.000 ljudi!

Tokom rezidenture, bila je deo tri Future Rave eventa, gde je nastupala rame uz rame sa velikanima kao što su David Guetta, danskim DJ-em i producentom Morten, kao i italijanskim duom Meduza, čime je potvrdila svoj status na svetskoj sceni.

Na ekskluzivnom događaju Mondays in Ibiza, Lanna je otvorila veče za jednog od najcenjenijih svetskih DJ-eva, Erica Prydza, a njen poslednji nastup obeležio je i legendarni Danny Tenaglia, koji je nastupao odmah posle nje. Time je dodatno učvrstila svoju poziciju kao jedno od najbrže rastućih imena na globalnoj elektronskoj sceni.

Lanna Foto: Hi Ibiza/Exit Photo Team

Pored najvećih i svetski poznatih DJ-eva, Lanna je nastupala zajedno i sa Jamesom Hypeom, Meduzom, Patrickom Toppingom, Miss Monique, Chelinom Manuhutu, Ide Engberg i mnogim drugim poznatim izvođačima.

Lanna je na Ibicu stigla neposredno nakon polaganja maturskog ispita, a njena rezidentura, potvrđena pre nekoliko meseci, bila je savršen poklon za njen 18. rođendan. "Uživala sam u svakoj sekundi, od otvaranja kluba do zatvaranja Teatra! Publika je bila najbolja ikad!", objavila je na svom Instagram nalogu nakon jednog od nastupa.

Lanna je deo EXIT Echosystema, platforme za razvoj globalnih muzičkih talenata, i sada je članica renomirane agencije CAA, čiji roster uključuje najveće svetske zvezde.

Lannina letnja sezona u čuvenom Hi Ibiza klubu predstavlja ključnu prekretnicu u njenoj karijeri, potvrđujući da je ovaj mladi muzički vunderkind spreman za još veće globalne uspehe. Ono što sledi je jednako uzbudljivo – Lanna će 18. oktobra nastupiti u jednom od najprestižnijih svetskih klubova i hotela, Faralda Crane-u, u okviru tradicionalne Exitove žurke koja će se održati tokom prestižnog Amsterdam Dance Eventa. Na ovom događaju otvoriće veče za predvodnika tech house scene, britanskog DJ-a i producenta Hot Since 82, poznatog po svojim čuvenim Knee Deep žurkama, što dodatno potvrđuje njen uspon među svetsku DJ elitu!

(Telegraf.rs)

Video: Film "Džoker: Ludilo u dvoje" premijerno prikazan u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA