Đino Vaneli 19. septembra u Teatru Odeon

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kanadski muzičar Đino Vaneli nastupiće 19. septembra u Teatru Odeon

Nakon rasprodatog spektakularnog koncerta na 40.Valjevo Jazz festu početkom godine, jedna od najcenjenijih svetskih zvezda starije generacije, kanadski muzičar, tekstopisac i producent Đino Vaneli (Gino Vannelli) nastupiće 19.septembra u Teatru Odeon.

Kako veliki broj poštovalaca njegove muzike i njegovih tvrdokornih fanova, pre svega muzičara iz Srbije i regiona nije uspeo da u Valjevu dođe do karata, Vanelijev menadžent je odlučio da harizmatični izvođač kultnih hitova ("Brother to brother","Wild Horses", "Living inside myself", "Apaloosa", "River must flow", "One night with you"... ponovo podeli emocije sa publikom sa ovih prostora.

U vrhunskoj audio i video produkciji, Vanelijev beogradski koncert zvanično će otvoriti vrata koncertne sezone 19.septembra u Teatru Odeon.

Bend je sastavljen od vrhunskih muzičara, a Vaneli u odličnoj formi. U to su se na prvom njegovom koncertu u ovom delu Evrope uverili i Aleksandar Lokner, Nenad Knežević Knez sa ćerkom Ksenijom, Vlado Georgijev (po priznanju na društvenim mrežama jedan od najvećih Vanelijevih fanova), producent Vojislav Aralica, Vladimir Maričić, Milan i Vladan Đurđević, Saša Ranđelović i ostali članovi grupe "Neverne bebe", Senad Alimanović (Indeksi), Dragan Ivanović, Nikola Čuturilo, Dragan Jovanović Krle (Generacija 5), Maja Žeželj, Gala Videnović, Vladimir Aleksić i drugi, koji su došli na 40. Valjevo Jazz fest.

Nema sumnje da će novi susret sa Vanelijem, zvezdom specifičnog senzibiliteta, ostati u sećanju svih koji 19.septembra dođu u Teatar Odeon, uz postavljanje novih standarda u organizaciji muzičkih događaja sa zahtevnom produkcijom svetskih standarda.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA