"Dancing Queen"- ABBA Simphonyc tribute show  27. septembra u mts Dvorani

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg nastupa na stadionu Tašmajdan, ali i decembarskog koncerta ABBA Real Tribute benda u mts Dvorani, jedinstveno ABBA iskustvo vraća se na scenu mts Dvorane 27. septembra u okviru koncertnog spektakla "DANCING QUEEN" - ABBA SIMPHONYC TRIBUTE SHOW !

Neponovljivi žar grupe ABBA, ovoga puta publici će biti dočaran u kombinaciji benda i Zrenjaninske filharmonije, što dodatno muzički obogaćuje širokospektarni muzički opus grupe ABBA.

Beograđani će imati prilike da uživaju u muzici kultnog švedskog benda i podsete se legendarnih hitova kao što su: Mamma Mia, Dancing Queen, Waterloo, Money Money, Gimme Gimme, Super Trouper i drugih velikih hitova čuvene pop grupe.

Podsetimo, bend se može pohvaliti širokim opusom live izvođenja, kako u Beogradu, tako i u drugim velikim gradovima i halama regiona i Evrope, a naširoko se govori o rasprodatim koncertima u Ljubljani, Zagrebu, Milanu, Torinu, Trstu.

KARTE SU U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS I NA BLAGAJNI MTS DVORANE

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je bilo na koncertu "ABBA Symphonic Real Tribute Show" na stadionu "Tašmajdan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA