Zbog viralnog snimka Tejlor Svift zaboravljena pesma skočila na prvo mesto top liste

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pomalo zaboravljena pesma grupe The Darkness "I Believe In A Thing Called Love" iz 2003. godine našla se na prvom mestu top liste nakon što je Tejlor Svift snimljena kako je peva dečku Trevisu Kelsiju.

Dok je prisustvovala ženskom finalu US Opena u Njujorku u nedelju (8. septembra), pevačica je viđena kako pleše i peva uz numeru iz 2003. godine, što je nehotice izazvalo novi talas naklonosti prema pesmi.

"I Believe In A Thing Called Love" je ubrzo dostigla mesto broj jedan na iTunes Rock listi u Americi i popela se na razne druge top-liste širom sveta, više od 20 godina nakon prvobitnog izdanja.

Prema Variety-u, strimovi pesme "I Believe in a Thing Called Love" su 9. septembra porasli za skoro 70 odsto na Spotify-u.

Frontmen grupe The Darkness Džastin Hokins se javno zahvalio Tejlor i Trevisu, jer je njihov uticaj očigledno zaslužan što pesma "I Believe In A Thing Called Love" ima "drugu mladost".

"Pre nekoliko nedelja moja ćerka i ja smo otišli da vidimo Tejlor Svift na stadionu u Cirihu i gostoprimstvo koje su nam ukazali bilo je izuzetno. Smestili su nas u divan VIP prostor, imao sam Krisa Roka na jednoj strani, Rodžera Federera na drugoj, bio sam tata godine“, rekao je Hokins.

Saznavši da je snimak postao viralan, Džastin je izrazio zahvalnost.

"Hvala Tejlor, hvala Trevisu, hvala svima koji uživaju u tenisu, to je zaista divan početak dana", naveo je Džastin Hokins.

(Telegraf.rs/NME)

Video: Ed Širan se obratio na srpskom na koncertu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA