Emili Armstrong se plašila da preuzme ulogu pevačice Linkin Parka, pričala i o Česteru: "Volela bih..."

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Emili Armstrong, nova pevačica Linkin Parka, govorila je o nasleđu pokojnog Čestera Beningtona, rekavši da bi "volela da ga učini ponosnim".

Podsetimo, čuveni bend se ponovo okupio. Linkin Park ima novu pevačicu, novi album, koji stiže 15. novembra, a kreće i na svetsku turneju.

U razgovoru sa Zejnom Louom na Apple Music 1, Emili Armstrong je rekla da se u početku plašila preuzimanja uloge.

"Mislim, bilo je mnogo osećaja. Definitivno nisam želela da idem tamo i da budem kao, oh, ja sam pevačica, ili bih mogla da budem pevačica. Bilo je samo kao, šta je dobro za ovaj bend kao fan? Koji bi bio idealan glas ili energija ili šta bi to odgovaralo?", pitala se Emili, a zatim je nastavila:

"Izbacila sam sebe iz jednačine i samo sam to posmatrala kao šta bi moglo biti dobro? I zadržala sam se na tom pitanju neko vreme dok sam ulazila i pevala i ostalo. Tada bi misli curile kao: "Mislim, ovo bi bilo zaista zabavno. Ovo bi moglo da funkcioniše". A onda je kao, o moj Bože, s*anje. Kada počnete da imate taj trenutak, to je kao, vau…", rekla je Emili Armstrong.

Pevačica je takođe podelila svoja iskustva kao obožavateljkaLinkin Parka, rekavši da joj je njihov debi album iz 2000. godine  "Hybrid Theory“ bio omiljeni, u periodu kada je počela da svira u bendovima.

"To je bio momenat kada sam želela da pevam i vrištim (pesmu Linkin Parka) "One Step Closer"", rekla je Emili i nastavila:

"U to vreme nisam ni bila dobra pevačica. Bila sam gitarista u bendu, i jednostavno sam volela da budem u bendu i mislila sam da mogu to da radim. Tako da, naravno, dolazi do ove tačke i samo biti kao, ovo je ludo", rekla je Emili, koja nije ni verovala da će postati nova pevačica Linkin Parka.

Dotakla se i Čestera Beningtona.

"U pogledu osećanja i emocija, volela bih da ga učinim ponosnim", navela je Emili.

Pogledajte intervju:

(Telegraf.rs/NME)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA