Postmodern Jukebox sinoć oduševili Beograđane na Tašmajdanu

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Beograd je bio domaćin jedinstvenog muzičkog spektakla – Scott Bradlee's Postmodern Jukebox su na Stadionu Tašmajdanu priredili nezaboravan koncert, koji je trajao puna dva sata. Publika je bila u potpunosti očarana virtuoznim džez interpretacijama nekih od najvećih svetskih hitova, među kojima su se izdvojile obrade pesama poput "Nothing Else Matters" od Metallice i "Flowers" od Miley Cyrus, kao i mnogih drugih.

U savršenom spoju tradicionalnog džeza i modernih hitova, ovaj jedinstveni sastav je uspeo da oživi bezvremenske melodije, podarivši im novu, elegantnu dimenziju. Beogradska publika, koja je od prve do poslednje note bila u ritmu sa bendom, uživala je u svakoj sekundi ovog magičnog nastupa, a glasne ovacije i dugi aplauzi prolamali su se stadionom nakon svake numere.

Postmodern Jukebox su pokazali zašto važe za jednu od najfascinantnijih muzičkih atrakcija današnjice, a Beograd će zasigurno dugo pamtiti ovaj koncert koji je spojio prošlost i sadašnjost u ritmu džeza dvadesetih godina prošlog veka, swinga, doo-wopa i Motown-a.

(Telegraf.rs)

Video: Održan "Rock el Clasico" koncert u Novom Sadu sa Stefanom Milenkovićem i Neletom Karajlićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA