Žika Jelić: "Boro, ako postoji neko mesto gde možemo da se sretnemo, onda ćemo se sresti jednog dana"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na komemoraciji povodom smrti Bore Đorđevića u Čačku govorio je i Žika Jelić iz YU grupe. Poznati muzićar, koji je dugo sarađivao i bio prijatelj sa Borom Čorbom, prisetio se nekih njihovih zajedničkoh trenutaka.a

"Pozdravljam članove porodice, kolege borine i sve vas koji ga dobro znate, koji ste došli danas da zajedno odamo počast čoveku, koji svi znamo, nikada nije namršten bio, uvek raspoložen, odličan drugar, muzičar, pesnik i sve što većina od vas zna. Moram da se setim nekih momenata, detalja, kakav je Bora bio.

Kada sam mu jednom prilikom rekao, onaj tekst koji si napisao  "A banki je 7", sada je već "Banki 8", kako bi bilo da promeniš nešto u svemu tome i da ja nastavim dalje da pevam tu pesmu koji je on napisao, mislim na tekst, i razgovaramo preko telefona, da bi on zaćutao i dao sebi malo vremena da razmisli. Ja kažem: "Boro, je l' si tu?" On kaže: "Da, tu sam". Kaže,: "Je l' si smislio nešto ili da se čujemo naknakdno. Kaže: "Ne treba naknadno da se čujemo. Ti kada budeš pevao, nemoj da pevaš "čvrste sam građe, banki 7". Ti samo izgovori "banki je 8" i stani, a publika će ti znati šta da ti odgovori. Shvatio sam njegovu poruku. Normalno, počeo da se smeje, ja takođe, i usaglasili se da neka tekst ostane u originalnom izdanju, ne mora ništa dase menja.

S obzirom da sam čitavih 10 godina stariji od Bore, mogu slobodno da kažem da imam još nekoliko godina, ne znam koliko, ali sigurno nešto mnogo i na pretek. Boro, ako postoji neko mesto gde možemo da se sretnemo, onda ćemo se sresti jednog dana i dotle zbogom. Slava mu.", rekao je Žika Jelić.

Video: Frontmen YU Grupe se oprostio od Bore Đorđevića

(Telegraf.rs)

Video: Potresan govor gradonačelnika Čačka na komemoraciji Bori Đorđeviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA