Više od 60 predmeta benda Oasis dostupno na onlajn aukciji u oktobru

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Više od 60 predmeta članova benda Oasis naći će se na onlajn aukciji u oktobru, među kojima 18 gitara Noela Galagera i rukom pisani tekstovi nekih od najvećih hitova ove grupe.

Procenjuje se da će izvestan broj Noelovih rukom pisanih tekstova pesme ''Wonderwall'' koštati između 4.000 i 8.000 funti, a set sa tekstovima ''Supersonic'' i ''Live Forever'' između 3.000 i 6.000 funti, piše Skaj njuz.

U ponudi će se naći i daire koje je Liam Galager svirao na sceni, a sličan predmet je na aukciji 2022. godine koštao između 2.000 i 3.000 funti.

Na aukciji će biti i Noelova kolica za golf sa psihodeličnim motivima, koja je muzičar dobio na poklon od tadašnje supruge Meg Metjuz 1990-ih, a procenjena su na između 5.000 i 10.000 funti.

Ostali artikli u ponudi uključuju platinaste ploče koje su dodeljene producentu Oazisa Ovenu Morisu, scensku opremu i štampane slike benda fotografkinje Džil Furmanovski.

Svi predmeti uključeni u aukciju biće dostupni za gledanje na izložbi ''Together We'll Fly'' u hotelu Kamberlend u blizini londonskog Mermernog luka, od petka 18. oktobra do nedelje 20. oktobra, a prihodi od događaja otići će fondaciji za podršku deci oboleloj od kancera.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Zoran Kostić Cane: Bora Đorđević je karijatida rokenrola

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA